Τα νούμερα: ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλει να γίνει τζασίστας

Ο Τζόναθαν έχει αναλάβει για τα καλά τον ρόλο του παραγωγού και φέρνει στον Φοίβο έναν τραγουδοποιό, ο οποίος όμως θέλει να αλλάξει μουσική κατεύθυνση.

Τα νούμερα: Το αυθεντικό Gucci φόρεμα

Ο Τζόναθαν καλεί στη «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Οταν ο τελευταίος το μαθαινει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη του δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον «Μαζώ» από όσα νομίζει. Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει, εκείνος όμως βρί σκεται σε μια περίεργη φάση: Θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει τζαζίστας με το όνομα «Τζόρτζι Μάτζιο».

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης βρίσκεται σε μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά φέρνουν ένα απολαυστικό live στη Μάντρα, όπου το λαϊκό τραγούδι συναντά την τζαζ, ο Θανάσης το αυθεντικό… Gucci φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του Ivφλουένσερ.