ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 5ος κυκλος 25/09/20

ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ANT1

Ενας γαμος, μια εγκυμοσυνη, ενα μυστηριο και ενας κρυφος ερωτας στα νεα επεισοδια της θρυλικης σειρας του Χαρη Ρωμα και της Αννας Χατζησοφια.

Δεν ησυχαζουν ποτε οι κατοικοι στο χωριο Κολοκοτρωνιτσι και αυτο αποδεικνυεται για μια ακομη φορα στα νεα επεισοδια του «Καφε της Χαρας» που θα κανει πρεμιερα στο νεο προγραμμα του ΑΝΤ1 την Παρασκευη 25 Σεπτεμβριου στις 21:00.

Οι εξελιξεις τρεχουν στο ξεκινημα της νεας σεζον του «Καφε της Χαρας» και η κοντρα αναμεσα στον Περιανδρο, τη Στελλα και τη Βαλια βρισκεται στην κορυφωση της. Αφορμη η παρασταση – μιουζικαλ με τιτλο «Λουιζιανα» που ανεβαινει στο «Καφε της Χαρας» απο τη Στελλα και ολη την παρεα του καφε. Ως απαντηση ο Περιανδρος αποφασιζει να ανεβασει, την ιδια μερα και ωρα, ενα κλασσικο κωμειδυλλιο, τη «Γκολφω», με τις φουστανελες του, τα σιγκουνια του και ολα τα παραδοσιακα. Η κοντρα τους θα κορυφωθει με αφορμη μια εξαφανιση! Η Χαιδω εξαφανιζεται ως δια μαγειας και η Στελλα φοβαται οτι τη σκοτωσε ο Πολυμενεας παρασυρμενος απο το παθος του για την Κανελα. Και ενω ολο το χωριο ζει σε ρυθμο φιλμ νουαρ, ο Μανος και η Βαλια θα ζησουν μια νυχτα ερωτα που θα ανατρεψει τις ζωες τους!

Στο μεταξυ η Σταυρουλα και ο Φατσεας φαινεται οτι προσπαθουν να ξανασμιξουν. Τι θα γινει, ομως, οταν αποκαλυφθει, οχι μονο η πλαστογραφια του απολυτηριου του Βαγγελη, αλλα και οι απατες που εκανε εκμεταλλευομενος την θεση της πρωην συζυγου του ως Δημαρχου;

Ενω, ομως, ο Μανος ειναι ετοιμος να χωρισει με την Αρετη, εκεινη καθοδηγουμενη απο τον Περιανδρο, προφασιζεται οτι ειναι εγκυος. Ετσι δρομολογειται ο γαμος του νεαρου Πωποτα με τη γιατρινα του χωριου και η Βαλια απελπισμενη, τη βραδια των αρραβωνων του Μανου και της Αρετης, θα ζητησει παρηγορια στην αγκαλια του Δημητριου!

Ο Περιανδρος αρχιζει να ερχεται πιο κοντα με τη Στελλα και αυτο ειναι κατι που τον τρελαινει… Κι ενω προσπαθει να διαχειριστει τα συναισθηματα του για τη Στελλα, τα πραγματα θα μπερδευτουν ακομη περισσοτερο, οταν στο χωριο επιστρεφει η Χαρα! Κακα ξεμπερδεματα μυριζομαστε!

Τι θα γινει αναμεσα στη Βαλια, τον Μανο και τον πατερα Δημητριο;

Θα συνασπιστουν Περιανδρος και Χαρα για να ΜΗΝ ειναι τα παιδια τους μαζι; Μηπως θελουν να αποφυγουν να γινουν συμπεθεροι γιατι… οι παλιες αγαπες ειναι παντοτινες;
Τα ερωτηματα ζητουν απαντησεις και η χαρισματικη πενα του Χαρη Ρωμα και της Αννας Χατζησοφια ειναι σιγουρο πως θα μας τις δωσει με τον ευφανταστο και γεματο χιουμορ τροπο τους που μετατρεπει τοσα χρονια τωρα την καθημερινοτητα των ανθρωπων ενος χωριου σε μαγικες ιστοριες!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 5ος κυκλος 25/09/20