Τρία μίλια: Η Λίζα παραλαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Τρία Μίλια Επόμενα Επεισόδια. Όσα θα δούμε στη σειρά του Star Τρία Μίλια στο επεισόδιο 109. Ημέρα προβολής: 17 Νοεμβρίου. Στο 109ο επεισόδιο θα δούμε πως: Το blog του Ευθύμη γεμίζει από μηνύματα αγάπης και θαυμασμού. Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στον Χάρη και τον Χρόνη την γκάφα που έκανε και ψάχνει να βρει τρόπο για να τη διορθώσει….

Διαβάστε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς στο e-magazino.gr

Τρία Μίλια επεισόδιο 109

Πέμπτη 17/11 επεισόδιο 109
Η Δέσποινα και ο Τίμος αναγκάζονται να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους τον Σταύρο, τον πρώην μπράβο του Μερκίνη. Ο Ιωάννης επισκέπτεται το μαγαζί της Βασιλικής και εκείνη, από την ταραχή της, κάνει μια γκάφα. Η Ελένη και η Κλειώ αναρωτιούνται για ποιο λόγο φιλοξενούν τον Σταύρο στο σπίτι τους.

Ο Γεράσιμος βρίσκει χρηματοδότη για τη συντήρηση του πλοίου του. Ο Χάρης και η Ελένη περνούν μία ακόμη νύχτα πάθους. Η Φωτεινή προτείνει στον Μιχάλη να συγκατοικήσουν στο σπίτι της.

Το blog του Ευθύμη γεμίζει από μηνύματα αγάπης και θαυμασμού. Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στον Χάρη και τον Χρόνη την γκάφα που έκανε και ψάχνει να βρει τρόπο για να τη διορθώσει.

Η Λίζα παραλαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και αμέσως καλεί τον Στέφανο για να ανοίξουν μαζί τον φάκελο. Ο Πέτρος αναζητάει τον πατέρα του, που είναι εξαφανισμένος από την προηγούμενη ημέρα. Ανησυχεί πολύ και απευθύνεται στον Γεράσιμο, ζητώντας τη βοήθειά του…