Τρία μίλια: Ο Μιχάλης, για ακόμη μια φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί…

Τρία Μίλια Επόμενα Επεισόδια. Όσα θα δούμε στη σειρά του Star Τρία μίλια στο επεισόδιο 113. Ημέρα προβολής: 23 Νοεμβρίου. Στο 113ο επεισόδιο θα δούμε πως: Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προκαλεί πανικό στον Στέφανο. Η συνάντηση της Κάτιας με τον Νικόλα έχει μια εντελώς απρόβλεπτη κατάληξη…

Διαβάστε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς στο e-magazino.gr

Τρία μίλια επεισόδιο 113

Τετάρτη 23/11 Επεισόδιο 113
Ο Μιχάλης, για ακόμη μια φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί και παρασύρεται από τον εθισμό του στον τζόγο. Η Φωτεινή συζητάει με τη Μάνια και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν μαζί με τον Μιχάλη.

Ο Ευθύμης θέλει να γράψει ένα άρθρο για την απαγωγή του Στέφανου, αλλά εκείνος έχει δισταγμούς. Η Ελένη κάνει αίτηση για υποτροφία σε μια σχολή μόδας και ο Χάρης έχει μια καταπληκτική ιδέα για το υλικό που της ζητούν να παρουσιάσει.

Ο Τίμος προσπαθεί να μάθει από τον Σταύρο λεπτομέρειες για το αφεντικό του, αλλά αυτό είναι δεν είναι καθόλου εύκολο. Η Βασιλική συνεχίζει τις προσπάθειές της να εντυπωσιάσει τον Ιωάννη.

Η Φωτεινή ετοιμάζει στον Μιχάλη ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη τους το χαλάει. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προκαλεί πανικό στον Στέφανο. Η συνάντηση της Κάτιας με τον Νικόλα έχει μια εντελώς απρόβλεπτη κατάληξη…