Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 26: σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη της Χρύσας!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη είναι σοκαρισμένοι με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας… Παρακάτω το επεισόδιο 26 που θα προβληθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 26

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Ηλίας σπεύδει να βοηθήσει τον γιο του, και ο Σώτος με τον Πετράν, που μαθαίνουν τυχαία πως μπορεί να μη χάθηκε κάθε ελπίδα, σπεύδουν να βρουν την «αστυνόμο» Σουτζούκη πριν να είναι αργά.

Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Κανέλλος πέρασε μια νύχτα πάθους με άλλη και το παίζει υπεράνω, την ώρα που οι Μαργαρίτηδες τα παίζουν όλα για όλα και καταφέρνουν να πάρουν το μισό αβγό στην κατοχή τους. Ο παπάς και η Τούλα είναι σε… μυστική αποστολή και παρακολουθούν τη Βαλέρια, ενώ τα δυο αδέρφια στήνουν ενέδρα έξω από το μπακάλικο, και παρακολουθούν τη Λουκία, η οποία πέφτει για δεύτερη φορά θύμα απαγωγής!

Δευτέρα 10/10/22 Επεισόδιο 26ο: Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη είναι σοκαρισμένοι με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Σοκαρισμένος είναι και ο Ηλίας όμως, που επιτέλους άλλαξε η τύχη του, και κάνει όνειρα για μια μεγάλη ζωή.

Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο Πετράν προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για το μισό αβγό που έχει ο μπακάλης μας, για να μην τον κάνει πειραματόζωο ο Εγκέφαλος.

Ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό, ενώ η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το αβγό της από τον Ηλία και τον εκβιάζει με πάθος. Πώς θα αντιδράσει η Φιλιώ, όταν της στείλει φωτογραφία με το τρυφερό τετ α τετ τους;