Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 27: Γιατί Κανέλλος και Τζώρτζης φέρονται περίεργα;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί ο μπακάλης μας να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει… Παρακάτω το επεισόδιο 27 που θα προβληθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 27

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο Πετράν προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για το μισό αβγό που έχει ο μπακάλης μας, για να μην τον κάνει πειραματόζωο ο Εγκέφαλος. Ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό, ενώ η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το αβγό της από τον Ηλία και τον εκβιάζει με πάθος.

Τρίτη 11/10/22 Επεισόδιο 27ο: Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί ο μπακάλης μας να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει.

Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας, αλλά κανείς τους δεν το αποκαλύπτει στον άλλον.

Ο παπάς, πάλι, θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα λένε ψέματα ο ένας στον άλλο, πως δεν έχουν πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Χρύσας πουθενά, αλλά ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος τούς διαψεύδουν.

Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο μπακάλης μας αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της.