Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 28: Ποιός φιλάει τη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Η Βαλέρια ρίχνει τον Ηλία στην παγίδα της, και ο μπακάλης μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αβγό και τη ζωή του… Παρακάτω το επεισόδιο 28 που θα προβληθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 28

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο παπάς, θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα λένε ψέματα ο ένας στον άλλο, πως δεν έχουν πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Χρύσας πουθενά, αλλά ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος τούς διαψεύδουν. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο μπακάλης μας αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της.

Τετάρτη 12/10/22 Επεισόδιο 28ο: Ένα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καβγάδων στο ζευγάρι μας. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο κι αρχίζει να πιστεύει πως αυτό το χωριό είναι πράγματι καταραμένο.

Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης είναι σε δίλημμα, αν πρέπει να πούνε στη Χρύσα πως ξέρουν για την εγκυμοσύνη της, το ίδιο και η Χρύσα όμως, που ανησυχεί ότι κάτι υποψιάζονται.

Νέος δήμαρχος εκλέγεται στο Φωτεινό και κάτι ετοιμάζει, με τις πλάτες της Ζαφείρως, αλλά το δασονομοζεύγαρο αναλαμβάνει δράση για να τους ξεσκεπάσει.

Η Βαλέρια ρίχνει τον Ηλία στην παγίδα της, και ο μπακάλης μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αβγό και τη ζωή του… Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται και η Μάρμω όμως, που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.