Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 29: η Βαλέρια βγάζει λαβράκι!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα και η Βαλέρια αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του και να τον βοηθήσει να πουλήσει το αβγό. … Παρακάτω το επεισόδιο 29 που θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 29

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Νέος δήμαρχος εκλέγεται στο Φωτεινό και κάτι ετοιμάζει, με τις πλάτες της Ζαφείρως, αλλά το δασονομοζεύγαρο αναλαμβάνει δράση για να τους ξεσκεπάσει. Η Βαλέρια ρίχνει τον Ηλία στην παγίδα της, και ο μπακάλης μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αβγό και τη ζωή του… Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται και η Μάρμω όμως, που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.

Πέμπτη 13/10/22 Επεισόδιο 29ο: Ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα και η Βαλέρια αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του και να τον βοηθήσει να πουλήσει το αβγό.

Η Χρύσα, πάλι, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλλο, που όμως έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίδραση από αυτή που περιμένει.

Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τούς ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης.

Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σωρό λεφτά από την πώληση του μισού Φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια βγάζει λαβράκι, αφού ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα. Θα της βγει σε καλό, άραγε, η γνωριμία με τον Εγκέφαλο ή θα μετανιώσει… πικρά;