Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 30: ποιόν προξενεύει η Μάρμω στην κόρη της με το ζόρι;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Οι Μαργαρίτηδες είναι τρισευτυχισμένοι με τα λεφτά που έχουν, επιτέλους, στα χέρια τους, ενώ στον Πλάτανο η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά… Παρακάτω το επεισόδιο 30 που θα προβληθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 30

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Χρύσα, πάλι, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλλο, που όμως έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίδραση από αυτή που περιμένει. Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τούς ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης. Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σωρό λεφτά από την πώληση του μισού Φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια βγάζει λαβράκι, αφού ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα.

Παρασκευή 14/10/22 Επεισόδιο 30ο: Οι Μαργαρίτηδες είναι τρισευτυχισμένοι με τα λεφτά που έχουν, επιτέλους, στα χέρια τους, ενώ στον Πλάτανο η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη, που βλέπει ως μόνη λύση τη Σύλβια… σε ρόλο συμβούλου γάμου! Η Αγγέλα ετοιμάζεται για την οντισιόν, παρά τις προειδοποιήσεις του Πετράν ότι δεν πρέπει κανείς τους να μπλέξει σε δουλειά που είναι ανακατεμένος ο Ανδρέου.

Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω καταλήγει να προξενεύει τον… χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι. Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό τους ο κόσμος να χαλάσει, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο… Πλατάνου!