Άγρια Γη: ο Κωστής μένει ανάπηρος

Ο Άρης καταφέρνει να πιάσει δουλειά στην Αγρια Πλαγιά προκειμέ νου να μπορεί να πάρει την εκδίκησή του εκ των έσω. Την ίδια ώρα όμως μια τραγωδία εκτυλίσσεται στην οικογένεια, όταν ο Κωστής τραυματίζεται σοβαρά και η Ελπίδα νιώθει ενοχές για ό,τι έγινε.

Άγρια Γη: Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, να αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. «Δεν μπορούμε να σας δώσουμε πολλές ελπίδες. Όλα παίζονται και θα το δούμε μετά το χειρουργείο», την ενημερώνουν και η αγωνία όλων κορυφώνεται όταν η ημέρα της εγχείρησης έχει φτάσει.

Η αγωνία προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, ενώ ακόμα και όταν η Ρόζα πάει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί, η Ολγα τη διώχνει, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες; «Δεν έχεις καμία δουλειά εσύ εδώ πέρα, εξαφανίσου», της φωνάζει και η Ρόζα της απαντάει: «Δεν ήρθα για σένα, αλλά για την Ελπίδα, να της συμπαρασταθώ». «Εχει τον άντρα της και την οικογένειά της μαζί, δεν σε έχει ανάγκη», της απαντάει η Ολγα.

Κι ενώ η Ελπίδα κοντεύει να καταρρεύσει από την αναμονή, ο Γρηγόρης, ο επιστάτης στο κτήμα, καταλαβαίνει πως ο Apns δεν έχει ιδέα από αγροτικές εργασίες και ενημερώνει την Ολγα, η οποία ξεσπάει τα νεύρα της πάνω του: «Να τα μαζέψει και να φύγει! Τι να τον κάνω αν είναι άχρηστος;». Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται, όταν μετά την εγχείρηση ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι ο Κωστής δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.