Άγρια Γη: ποιός αντιμετωπίζει τον Άρη εχθρικά από την πρώτη στιγμή;

Άγρια Γη spoiler:Καθώς η Ολγα συναντιέται κρυφά με τον Γιώργο, με τον οποίο διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Αρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Άγρια Γη: Ο Αρης πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια

Ο Στέφανος σπεύδει ανήσυχος στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα. Εκεί γνωρίζει τον Αρη και τον αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή εχθρικά και με καχυποψία, θεωρώντας ότι έχει ερωτική σχέση με την Ελπίδα, Την ίδια στιγμή, όλη η οικογένεια της Ολγας αγωνιά έντονα για τον Κωστή, που παραμένει με πόνους στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη να τον αφήσει, απειλώντας τον να αποκαλύψει ένα μυστικό του στον Apn, που δεν θέλει με τίποτα να μαθευτεί. Η Ρένα τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Λουκά λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ και ο γάμος τους περνάει κρίση.

Ο Αρης φροντίζει να συναντήσει την Ολγα και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα. «Έλειπα χρόνια στην Αφρική, τώρα γύρισα στα πάτρια εδάφη και χρειάζομαι δουλειά», της λέει και εκείνη δέχεται να τον προσλάβει.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή: «Δεν έκανα τίποτα, δεν μπορεί να με μπλέκουν έτσι», ισχυρίζεται η ίδια. Ο Apns αποφασισμένος να μείνει για να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Αγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη, αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του: «θα πληρώσουν για όλα», λέει και ξαναλέει.

Ο Μιχάλης ζητάει από τον Χρήστο μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Ολγας στην απαγωγή του Νικόλα, με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ολγας ψάχνοντας για στοιχεία. Εκείνη, όμως επιστρέφει απροσδόκητα.