Άγρια Γη: Ο Κωστής μένει ανάπηρος

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Η Ελπίδα είναι σε απόγνωση νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου της και μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος.

Άγρια Γη: η Ολγα βάζει τον Γιώργο να ερευνήσει το παρελθόν του

Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη να «δώσει» στην αστυνομία την Ολγα ως ηθική αυτουργία για την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου Γαλάνη: «Αν πιστεύεις πως η Ολγα θα σε σώσει γελιέσαι, κοιτάζει μόνο το τομάρι της και πατάει επί πτωμάτων. Οταν δεν θα σε χρειαστεί άλλο θα σε πετάξει στην απέξω και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις».

Στο μεταξύ η Ολγα, καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Αρη , βάζει τον Γιώργο να ερευνήσει το παρελθόν του. Η φιλική σχέση Ελπίδας και Αρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου.

Ο Άρης πιάνει ξανά δουλειά στο κτήμα και παρά τις αμφιβολίες της Ολγας, ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του στον στρατό. Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο και φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους.

Το παιδί θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Ολγα καταφέρνει να τον μαλακώσει. Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Αρη στο κτήμα τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Την ίδια ώρα, ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Ολγας ένα σημαντικό αντικείμενο..

Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. «Δεν μπορούμε να σας δώσουμε πολλές ελπίδες. Όλα παίζονται και θα το δούμε μετά το χειρουργείο», την ενημερώνουν και η αγωνία όλων κορυφώνεται όταν η ημέρα της εγχείρησης έχει φτάσει.

Η αγωνία προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, ενώ ακόμα και όταν η Ρόζα πάει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί, η Ολγα τη διώχνει, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες.

Κι ενώ η Ελπίδα κοντεύει να καταρρεύσει από την αναμονή, ο Γρηγόρης, ο επιστάτης στο κτήμα, καταλαβαίνει πως ο Άρης δεν έχει ιδέα από αγροτικές εργασίες και ενημερώνει την Ολγα, η οποία ξεσπάει τα νεύρα της πάνω του; «Να τα μαζέψει και να φύγει! Τι να τον κάνω αν είναι άχρηστος;». Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται, όταν μετά την εγχείρησπ ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι ο Κωστής δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.