Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια 117-118

Άγριες Μέλισσες 23/5 Επεισόδιο 117

Επεισόδιο 117. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο. Το χωριό συγκεντρώνεται ξανά για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα αλλά ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μια απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα.

Άγριες Μέλισσες 24/5 Επεισόδιο 118

Επεισόδιο 118. Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεση της σχέση τους, στα αδέρφια τους. Ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Η Ουρανία κι ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα. Ο Λάμπρος θα δεχτεί μια απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία, ενώ ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. Ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με τη Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια 117-118