Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια 119-120

Άγριες Μέλισσες 25/5 Επεισόδιο 119

Επεισόδιο 119. Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα.

Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Άγριες Μέλισσες 26/5 Επεισόδιο 120

Επεισόδιο 120. Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος. Ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε αλλά τα δυο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του.

Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη συνάντηση με τον Δούκα ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια 119-120