Άπιστος: Ασιγιά και Αράς γίνονται ζευγάρι!

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στη σειρά Άπιστος: Η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και ξεκινά ερωτική περιπέτεια με τον Αράς, αλλά τα πρώτα στοιχεία από το παρελθόν του δεν αργούν να αποκαλυφθούν. Ταυτόχρονα, η Ντερίν αποκαλύπτει ότι περπατά ξανά, με τον Βαλκάν να ξεκινά τις διαδικασίες διαζυγίου και να διεκδικεί την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους…

Άπιστος: η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα

O Μελίχ, από τη στιγμή που ανακαλύπτει πως η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά, το εκμυστηρεύεται στην Γκιονούλ και της ζητά να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να αναγκάσουν την κοπέλα να σταματήσει τα ψέματα. Έτσι, η Γκιονούλ πιέζει την κόρη της να ξεκινήσει ξανά φυσικοθεραπείες και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.

Σύντομα, όμως, η Μπαχάρ διαπιστώνει πως όχι μόνο η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά, αλλά ο Μελίκ και η Γκιονούλ το γνωρίζουν και δεν λένε τίποτα και σε κανέναν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Μπαχάρ θέλει διακαώς να πει όλη την αλήθεια στον Βολκάν, για να σταματήσει να βασανίζεται άδικα, αλλά φοβάται και τις απρόβλε πτες αντιδράσεις της Ντερίν.

Στο μεταξύ, η τελευταία νιώθει πολύ χαρούμενη που ο Αράς πολιορκεί τόσο ανοιχτά την Ασιγιά και είναι πεπεισμένη ότι τώρα θα την ξεφορτωθεί επιτέλου για τα καλά. Όμως, η Ασιγιά συνεχίζει να κρατά αμυντική στάση απέναντί του, καθώς δεν ξέρε τι πραγματικά κρύβει το παρελθόν του. Ύστερα, εκείνη εκμυστηρεύεται τους ενδοιασμούς της στη Ντεριά, η οποία την προτρέπει να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νεου έρωτά και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ.

Η Ασιγιά, μετά τη συζήτηση που είχε με τη Ντεριά, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς και… όπου τη βγάλει. Βέβαια, μόνη της προϋπόθεση είναι να της λέει πάντα όλη την αλήθεια, ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του, με τον άντρα να υπόσχεται να το κάνει.

Ταυτόχρονα, η Ντερίν αποκαλύπτει σε όλους ότι περπατά και πάλι, χωρίς να ξέρει ότι έτσι δίνει στον Βολκάν το σήμα που περίμενε τόσο καιρό για να ξεκινήσει επιτέλους τις διαδικασίες διαζυγίου. Επιπλέον, ο άντρας σκοπεύει να διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία της κόρης του, παρουσιάζοντας την Ντερίν ως ψυχολογικά ανισόρροπη και ακατάλληλη μητέρα.

Για να το πετύχει, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά, η οποία όμως αρνείται να συμμετάσχει σε μια ιστορία που έζησε και η ίδια πριν από λίγα χρόνια μαζί του και την επηρέασε ψυχολογικά. Λίγη ώρα μετά, η γυναίκα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ντερίν, η οποία, προκειμένου να μην χάσει τον Βολκάν, των παρακαλά να του ξεκαθαρίσει σε έντονο τόνο ότι δεν πρόκειται να είναι ξανα μαζί.

Στο μεταξύ, στη σχέση της Μπαχάρ με τον Μελίκ εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα και εκείνη αναρωτιέται μήπως δεν είναι αυτός ο άντρας που φαντάστηκε όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Αργότερα, ο Βολκάν συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά συναντά τον Αράς όχι πια στο πλαίστο γιατρού-ασθενή, αλλά ως ζευγάρι, και γίνεται έξαλλος και με τους δύο. Επίσης, ο Αράς αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει άλλη γυναῖκα. Συνεπώς, πρέπει να βρει έναν τρόπο να το κρύψει από την Ασιγιά, στην οποία έχει υποσχεθεί να λέει πάντα την αλήθεια. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αλί ενημερώνει τη μητέρα του πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από τη Ντερίν.

Η γυναίκα από το παρελθόν του Αρας εμφανίζεται ξαφνικά στην Ραιδεστό. Ταυτόχρονα και η Ασιγά αποκαλύπτει στη Ντεριά ότι ο Αρός αρχισε να θυμάται μία άλλη γυναίκα και αναρωτιέται τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση τους και τι άλλο μπορεί να βγει στην επιφάνεια.

Στο μεταξύ, ο άντρας συνειδητοποιεί πως η Ντερίν τον έχει αναγνωρίσει και ξέρει καλά ποιος είναι και από πού έρχεται. Λίγη ώρα μετά, η Ντεριν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους.

Έπειτα, εκείνη ζητάει από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου, γιατί δεν αντέχει στη σκέψη ότι μπορεί να χασει στο τέλος την κηδεμονία του παιδιού τους.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Αράς συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του, ενώ η γυναίκα του, η Λεϊλά, με την οποία ζούσε μαζί στο Λονδίνο, τον έχει πλέον ανακαλύψει και είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν. Πρώτη του κίνηση, να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Ίσως, όμως, να μην προλάβει, κατθώς ο Βολκάν κοντεύει να ανακαλύψει κι αυτός τα πάντα.

Το επόμενο πρωί, η Λεϊλά μαθαίνει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά και πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή για να δει από κοντά την αντίζηλο της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει νέο σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του. Φυσικά, τον Αλί.