Άπιστος: χωρισμός, δυσαρέσκεια, παράφορη ζήλια

Άπιστος spoilers: Η Μπαχάρ θέλει πολύ να αποκαλύψει στον Βολκάν ότι η Ντερίν και περπατάει και πάλι, αλλά διστάζει, καθώς φοβάται τις απρόβλεπτες αντιδράσεις της. Εκείνη, από την άλλη, είναι ενθουσιασμένη, αφού θεωρεί ότι η Ασιγιά θα υποκύψει στην πολιορκία του Αράς κι έτσι θα καταφέρει επιτέλους να την ξεφορτωθεί.

Άπιστος: πρόταση γάμου στα επόμενα επεισόδια

Η Ασιγιά, μετά και τις προτροπές της Ντεριά, αποφασίζει να κάνει σχέση με τον Αράς. Το μόνο που του ζητά είναι να της λέει πάντα την αλήθεια. Η Ντερίν κάνει το λάθος να αποκαλύψει σε όλους ότι περπατά και πάλι, κι έτσι ο Βολκάν ξεκινά τη διαδικασία του διαζυγίου. Μάλιστα, σκοπεύει να πάρει την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους, παρουσιάζοντάς την ίδια ως ψυχολογικά ανισόρροπη και ακατάλληλη μητέρα.

Προκειμένου να το πετύχει αυτό, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά, η οποία, όμως, αρνείται να συμμετάσχει σε αυτή την ιστορία. Στο μεταξύ, η Μπαχάρ έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι ο Μελίχ ίσως να μην είναι, τελικά, ο άντρας που ονειρευόταν.

Η Ντερίν, προκειμένου να μη χάσει τον Βολκάν, φτάνει στο σημείο να παρακαλέσει την Ασιγιά να του ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αγκαλιά του. Εκείνος έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα τον Αράς, την ίδια στιγμή που η πρώην σύζυγός του μαθαίνει από το γιο τους ότι νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από την Ντερίν.

Η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς φτάνει στη Ραιδεστό και τον αναζητά. Πρόσωπο κλειδί είναι και πάλι η Ντερίν, η οποία βέβαια δεν σκοπεύει να τη βοηθήσει να τον βρει.

Παράλληλα, λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν για το διαζύγιό τους. Όταν βρίσκονται όμως ενώπιον των δικηγόρων τους, εκείνος ζητά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους. Στο μεταξύ, η άγνωστη γυναίκα αποδεικνύεται η σύζυγος του Αράς, η Λεϊλά, κι εκείνος αποφασίζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι ο Βολκάν ξέρει την αλήθεια κι είναι έτοιμος να της μιλήσει πρώτος.

Τελικά, ο Αράς συναντιέται με τη Λεϊλά και της ξεκαθαρίζει ότι ο γάμος τους είναι πλέον παρελθόν. Η Ντερίν ζητά από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει την κηδεμονία της κόρης τους.

Η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο, προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της. Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει, χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του, τον Αλί.

Την ίδια ώρα, ο Βολκάν λέει στην Ασιγιά την αλήθεια για τον Αράς κι εκείνη αποφασίζει να μη συνεχίσει μαζί του. Μια μικρή περιπέτεια, όμως, που έχει με την υγεία της τρομάζει τον Βολκάν και τον Αλί, που σπεύδουν στο πλευρό της. Τελικά, ο Αράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα.

Εκείνη, βέβαια, δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη, προτού χρησιμοποιήσει κάθε πιθανό όπλο. Κι ένα από αυτά είναι η παλιά φιλία της με την Ντερίν. Στο μεταξύ, η Γκιονούλ συναντιέται με δική γόρο, προκειμένου να μάθει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία, Οι μέρες περνούν, κι ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί και όλους τους φίλους τους σε γεύμα, στο νέο του σπίτι.

Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο όπου εργάζεται για να το σώσει από τα οικονομικά προβλήματα.

Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του, ούτε βέβαια και ο Βολκάν Η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπ πήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Λεϊλά να την παγιδέψει, πάντα σε συνεργασία με την Ντερίν. Ο πόλεμος ξεκινά! Η Λεϊλά απειλεί τον Αράς πως, αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με τη νέα αγαπημένη του, για να τους διασύρει σε όλη την πόλη. Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία, αλλά εκείνη επιμένει πως την ξεγέλασαν.

Παράλληλα, η Λεϊλά προσεγγίζει τον Βολκάν και του προτείνει να συμμαχήσουν, προκειμένου να χωρίσουν την Ασιγιά από τον Αράς. Κάτι που θα ήθελε σίγουρα πολύ και ο Αλί, ο οποίος δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τη νέα σχέση της μητέρας του. Η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες. Η Ντερίν, από την άλλη, συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Το μόνο όμως που ενδιαφέρει εκείνον είναι ότι η κόρη τους μένει πολλές ώρες μόνη της. Μάταια, η μητέρα της προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν έχει κανένα νόημα πια να ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν.

Ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της δείχνει τα συναισθήματά του με ένα όμορφο δώρο. Εκείνη του εξομολογείται πως ο Αλί δεν μπορεί να αποδεχτεί τη σχέση τους. Η λύση που σκέφτεται είναι να επισημοποιησουν τη σχέση τους, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση κι έτσι της κάνει πρόταση γάμου!