Άπιστος: Η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους

Άπιστος: το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια

Την ίδια ώρα, η Ντερίν έχει επικοινωνία με τον Ονούρ, αλλά δεν του έχει αναφέρει πως είναι παντρεμένη και με παιδί. Ο Αράς τα βρίσκει ξανά με την Ασιγιά, αλλά η μητέρα του δεν τη θέλει και ενημερώνει τη Λεϊλά: «Σε λίγο καιρό παντρεύονται».

Στο μεταξύ, ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί την Ντερίν στον άντρα που την απείλησε με μαχαίρι, αλλά αυτό θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του Μελίχ.

Όλα τα επεισόδια της σειράς Άπιστος

Η Μπαχάρ γίνεται έξαλλη με αυτή την κατάσταση και ξεσπάει: «Ολοι μου λέτε είμαι έγκυος και να είμαι ήρεμη, αλλά πώς να το κάνω αυτό όταν μας συμβαίνουν συνεχώς τέτοιες καταστάσεις; Ποτέ δεν τελειώνουν τα προβλήματα».

Ο Χαλούκ ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως, σχετικά με την εμπλοκή του στη ζωή του Αράς. Η Μπαχάρ με τον Μελίχ αποφασίζουν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη για να είναι ήσυχοι και αποχαιρετούν την παλιά τους ζωή και τους φίλους. Η Ασιγιά ανακοινώνει στον γιο της πως έχει αποφασίσει να πορευτεί με τον Αράς.

Η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πάση θυσία. Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο ανακοινώσεων και διαπληκτισμών. Η Λεϊλά εμφανίζεται μαζί με τον Αλί, ενώ η Ασιγιά μπροστά σε όλους ανακοινώνει: «Σε δύο εβδομάδες παντρευόμαστε με τον Αράς».