Άπιστος: Ένα ρομαντικό δείπνο θα καταλήξει τραγωδία

Άπιστος: Ο Βολκάν μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Ασιγιά θελήσει να πάρει εκδίκηση. Δεν αντέχει να βλέπει τον Βολκάν και την Ντερίν μαζί κι έτσι αναλαμβάνει δράση.

Για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ζητάει βοήθεια από την Ντέρια. Εκείνη αν και φοβάται τελικά αποφασίζει να γίνει σύμμαχος της. Η Ασιγιά έχει σκοπό να ισοπεδώσει τον άπιστο και να τρελάνει την Ντερίν.

Έτσι λοιπόν, το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Η Ασιγιά πείθει τον Βολκάν πως θέλει να είναι ξανά μαζί. Του ζητά να χωρίσει οριστικά. Εκείνος χαίρεται και της υπόσχεται πως όλα θα γίνουν όπως θέλει. Αμέσως φεύγει για το σπίτι του με σκοπό να κλείσει το κεφάλαιο Ντερίν.

Όμως η Ντερίν έχει άλλα στο μυαλό της. Έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για να γιορτάσουν τον έρωτα τους. Η Ασιγιά βέβαιη πως δεν θα της ζητήσει να χωρίσουν, αποφασίζει να πάει η ίδια στο σπίτι τους με σκοπό να τους διαλύσει.

Βέβαια στόχος της δεν είναι η διεκδίκηση του Βολκάν, αλλά η εκδίκηση. Η Ντερίν μόλις την βλέπει μπροστά της θολώνει, αρπάζει ένα μαχαίρι και στρέφεται προς το μέρος της. Ο Βολκάν μπαίνει στη μέση κι έτσι το μαχαίρι καρφώνεται σε εκείνον. Αμέσως τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατηγορία που βαραίνει την Ντερίν είναι μεγάλη…και η θέση της αρκετά δύσκολη…

Ο Αλί βάζει στόχο να χωρίσει την μητέρα του

Οι ανατροπές δεν σταματούν ποτέ στην δραματική σειρά Άπιστος. Ο μικρός Αλί αναλαμβάνει δράση. Η συμπεριφορά του πιτσιρικά φτάνει στα άκρα, προκειμένου να διώξει τον νέο σύντροφο της μητέρας του από δίπλα της. Θα καταφέρει ο Αλί να μπει εμπόδιο στην σχέση της Ασιγιά με τον Αράς;

Κι όμως η αλήθεια θα λάμψει, το καλοστημένο παιχνίδι θα καταρρεύσει. Κι έτσι μπροστά στα μάτια του Βολκάν και του μικρού Αλί οι αποδείξεις θα αρχίσουν να ξετυλίγονται σαν ταινία, φέρνοντας και τους δυο σε δύσκολη θέση.

Εν τω μεταξύ η Ντερίν καλείται να πληρώσει τις πράξεις της, ενώ η ψυχική της υγεία μέρα με τη μετά χειροτερεύει. Ο Αράς προσπαθεί να καλύψει τα κένα που έχει από το παρελθόν του. Άραγε τι κρύβει η μητέρα του;