Άπιστος – Καινούριος έρωτας για την Ασιγιά… αλλά παντρεμένος

Ένας καινούργιος έρωτας έρχεται και αναπτερώνει το ηθικό της Ασιγιά. Ο άντρας, όμως, που θα κλέψει την καρδιά της αποδεικνύεται παντρεμένος και είναι ο Βολκάν εκείνος που της το αποκαλύπτει.

Άπιστος – σε αναπηρικό καροτσάκι η Ντερίν

O Βολκάν αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Ντερίν. Της ξεκαθαρίζει ότι θα είναι μαζί της μέχρι να γεννηθεί το δεύτερο μωρό τους και στη συνέχεια θα πάρουν διαζύγιο. Παράλληλα, μια μυστηριώδης γυναίκα επισκέπτεται την Ασιγιά και της αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για το παρελθόν της οικογένειάς της.

Η Ντερίν προσπαθεί να μάθει το επώδυνο μυστικό της Ασιγιά, με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να την πληγώσει. Και το κάνει στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, δυναμιτίζοντας την εορταστική ατμόσφαιρα. Αυτή τη φορά, όμως, η αντίζηλός της περνά στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει κι εκείνη το μεγάλο μυστικό που κρύβει από τον Βολκάν.

Τελικά, η Ασιγιά για ακόμη μία φορά αποφασίζει να δώσει τόπο στην οργή, αφού καταλαβαίνει ότι για όλα όσα συμβαίνουν φταίει η αρρωστημένη αγάπη της Ντερίν. Έτσι, προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις εμμονές της. Εκείνη προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που θέλει είναι να την καταστρέψει. Σύντομα, η Ασιγιά βρίσκεται στο έλεος της Ντερίν, η οποία βάζει και τις δυο τους σε θανάσιμο κίνδυνο. Ο Βολκάν προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, μάταια όμως…

Έχουν περάσει έξι μήνες από το τρομερό ατύχημα κι η Ασιγιά επιχειρεί να κάνει μια νέα αρχή στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ. Δυστυχώς, η Ντερίν είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι κι ο Βολκάν έχει αναλάβει τη φροντίδα της. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Επίσης, η ηρωική της πράξη φτάνει μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνοντας την Ντερίν να νιώθει ότι ποτέ δεν θα ξεφύγει από τη σκιά της. Ο Αλί υποφέ ρει στην Κωνσταντινούπολη και όταν το συνειδητοποιεί αυτό, η μητέρα του αποφασίζει να ξαναγυρίσουν στη Ραιδεστό. Ο Βολκάν, που σχεδίαζε κρυφά να πάει κοντά τους κάποια στιγμή, απογοητεύεται,

Στο μεταξύ, η Ντέριν, που έχει κρατήσει κρυφό από όλους ότι μπορεί και περπατάει και πάλι, ζητά ξαφνικά από τον πατέρα
της να της αγοράσει καινούργιο σπίτι. Παράλληλα, ο Αράς, ο τραυματίας που βοήθησε η Ασιγιά μετά το τροχαίο, συνέρχεται από το κώμα, αλλά δεν θυμάται τίποτε για τον εαυτό του και την παλιά του ζωή. Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει, ως γιατρός αλλά και ως φίλη. Ταυτόχρονα, ένα ακόμα μυστηριώδες πρόσωπο την παρακολουθεί από μακριά.

Η αστυνομία, προσπαθώντας να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του Αράς, ανιχνεύει αρκετά ύποπτα στοιχεία στο αυτοκίνητό του. Ο Βολκάν, από την άλλη, ανακαλύπτει ότι ο άγνωστος αγοραστής του σπιτιού είναι η Γκιονούλ. Το μαθαίνει όμως και ο Χαλούκ, ο οποίος κάνει φασαρία στη γυναίκα του, καθώς έκανε ένα τόσο μεγάλο έξοδο πίσω από την πλάτη του.

Η Μπαχάρ ανακοινώνει στον Μελίχ ότι είναι έγκυος, αλλά, πριν προλάβουν να χαρούν, δέχονται την επίσκεψη της αδελφής του, η οποία έφυγε από το σπίτι της μετά τον τσακωμό της με τον Χαλούκ. Ο Βολκάν είναι πολύ πιεσμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η Ασιγιά δίνει την προσοχή της σε έναν άλλον άντρα, ακόμα κι αν πρόκειται για ασθενή της. Η μόνη του ελπίδα πια είναι να ξαναπερπατήσει η Ντερίν για να μπορέσει να τη χωρίσει, Την ίδια ώρα, ο Αράς αρχίζει να έχει αναλαμπές από το παρελθόν του.

Στο μεταξύ, η Γκιονούλ, που μαθαίνει για το θέατρο που παίζει η κόρη της, την αναγκάζει να ξαναξεκινήσει τις φυσικοθεραπείες. Γεγονός που ανακαλύπτει η Μπαχάρ, η οποία μαθαίνει πως τόσο καιρό το γνώριζαν ο Μελίχ και η αδελφή του και δεν της είπαν τίποτα. Ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα. Εκείνη, παρόλο που θέλει να αφεθεί σε αυτή την περιπέτεια, φοβάται το άγνωστο παρελθόν του.

Η Ντερίν, που έχει καταλάβει τι συμβαίνει, αρχίζει να ελπίζει ότι, επιτέλους, θα ξεφορτωθεί τη γυναίκα που απειλεί το γάμο της. Και η Ντεριά, από την πλευρά της, προτρέπει την Ασιγιά να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ. Έτσι, εκείνη αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αφεθεί στον έρωτα.

Η Ντερίν αποκαλύπτει σε όλους ότι περπατά και πάλι, χωρίς να ξέρει ότι έτσι δίνει στον Βολκάν την ευκαιρία που περίμενε για να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου. Σκοπεύει, μάλιστα, να ζητήσει την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους, παρουσια ζοντάς την ως ψυχολογικά ανισόρροπη και ακατάλληλη μητέρα.

Για να το πετύχει αυτό ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά την οποία όμως αρνείται να συμμετάσχει σε μια ιστορία που έζησε και η ίδια πριν από λίγα χρόνια μαζί του. Απελπισμένη η Ντερίν από τις τελευταίες εξελίξεις, φτάνει στο σημείο να παρακαλέσει την Ασιγιά να ξεκαθαρίσει στον Βολκάν ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι ξανά μαζί.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως εκείνου είναι ο Αράς, ο οποίος αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μια άλλη γυναίκα!

Στο μεταξύ, η Ασιγιά μαθαίνει από τον Αλί πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του. Η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς εμφανίζεται ξαφνικά στη Ραιδεστό. Κλειδί σε όλο αυτό το μυστήριο είναι η Ντερίν, η οποία όμως δεν θέλει να τη βοηθήσει να τον βρει. Η γυναίκα αυτή, τελικά, είναι η σύζυγος του Αράς. Οι δυο τους συναντιούνται κι εκείνος της κάνει σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν και της ζητά να χωρίσουν.

Κάνει όμως το λάθος να μην πει τίποτα στην Ασιγιά. Κάτι που σπεύδει να κάνει ο Βολκάν, με την ελπίδα να σταματήσει να τον βλέπει. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του.