Έρωτας φυγάς: Η νέα καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ

Έρχεται για να μας ταξιδέψει πίσω στην ελληνική επαρχία της δεκαετίας του ’50. Η νέα καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ, Έρωτας φυγάς, βασίζεται σε μια συναρπαστική ιστορία και σε ένα σπουδαίο καστ, που θα ζωντανέψει στις οθόνες μας ένα μοιραίο έρωτα και τις καταιγιστικές ανατροπές που αυτός θα φέρει στις ζωές μιας ολόκληρης πόλης….

Έρωτας φυγάς: Πάθη και μυστικά μέσα στα χωράφια στη νέα σειρά του Open

Η υπόθεση της σειράς Έρωτας φυγάς:

Είναι ένας έρωτας αγνός, ουσιαστικός και ταυτόχρονα μοιραίος. Γιατί την ώρα που ο Μάρκος, ένας μηχανικός αυτοκινήτων, ερωτεύεται την Αλεξάνδρα μια ράφτρα, και αρχίζουν να κάνουν όνειρα για μια κοινή ζωή, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για όσα πρόκειται να έρθουν.

Μια «καταραμένη» στιγμή, εκείνος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την αγαπημένη του και θα γίνει δολοφόνοw. Πλέον, είναι καταζητούμενος και, προσπαθώντας να γλιτώσει, την παίρνει μαζί του και βρίσκουν καταφύγιο σε μια μικρή πόλη της Μεσσηνίας, σε μια αγροτική περιοχή γεμάτη μεγάλα τσιφλίκια. Εκεί, παριστάνοντας τα αδέλφια, πιάνουν δουλειά ως εργάτες. Όμως το χέρι του νόμου τούς προλαβαίνει…

Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή και η Αλεξάνδρα, ήδη έγκυος στο παιδί του, παντρεύεται το μεγαλοτσιφλικά Ιάσονα Δεμερτζή. Η ζωή της αλλάζει τελείως, αλλά θα αλλάξει ξανά όταν ο Μάρκος αποφυλακιστεί και επιστρέψει για να πάρει την εκδίκησή του. Τότε, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος, που θα καταπιεί όλη την περιοχή…

Βασισμένη σε ξένο φορμάτ, η σειρά θα πάρει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Ρένα Ρίγγα και την επιμέλεια ο Δημήτρης Αποστόλου. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Βασίλη Τσελεμέγκο και τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη και είναι μια παραγωγή της Αργοναύτες Α.Ε.

Ηθοποιοί: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα κ.ά.