Άπιστος: ο Βολκάν χτυπάει τον Αράς!

Άπιστος – Το ψέμα του Αλί φέρνει τη σύγκρουση: H Ντερίν κάνει καταγγελία στον πατέρα τής Ιπέκ καθώς δεν της επιστρέφει τα χρήματα που του έδωσε και η αστυνομία φτάνει στην πόρτα του. Την ίδια ώρα, η Γκιονούλ και ο Χαλούκ είναι έξαλλοι και ο Μελίχ τούς εξηγεί: «Είναι ένας απατεώνας! Του έδωσε χρήματα και η Ντερίν και ο Βολκάν».

Άπιστος: Ο Αράς είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του

Η Τζερέν λέει στην Ντερίν πως είναι έγκυος και στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Σελτζούκ και του το ανακοινώνει. Η Νιλ, που το ακούει, σοκάρεται και φεύγει.

Στο σπίτι, ο Αλί δεν χαίρεται που ο Αράς θα γευματίσει μαζί τους και ενημερώνει τον πατέρα του. Ο Βολκάν στέλνει μήνυμα στη Λεϊλά και εκείνη μαζί με τη μητέρα του Αράς πάνε στο σπίτι του.

Ο Αράς, όταν μαθαίνει πως βρέθηκε η μητέρα του, αποφασίζει να φύγει με την Ασιγιά για να πάνε να τη δουν. Οσο εκείνη πηγαίνει δίπλα να φωνάξει την Μπαχάρ, ο Αλί κάνει ένα άγριο ξέσπασμα μόνος του και ο Αράς προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Ο πατέρας της Ιπέκ επιστρέφει στο σπίτι αποφασισμένος να τιμωρήσει την Ντερίν για την καταγγελία και εμφανίζεται μπροστά της με μαχαίρι. Εκείνη ουρλιάζει και τρέχει να σωθεί όταν εμφανίζεται μπροστά της ένας νεαρός, ο Ονούρ, και τη σώζει, ενώ προσφέρεται να τη γυρίσει σπίτι της.

Η Νιλ είναι στα σκαλιά της Ασιγιά και κλαίει, όταν έρχεται ο Βολκάν. «Νιλ, είσαι καλά; Τι έπαθες» τη ρωτάει, αλλά όταν μπαίνουν μέσα στο σπίτι ο Βολκάν ακούει τον Αλί να λέει στην Μπαχάρ ότι ο Αράς σήκωσε χέρι πάνω του.

Όλα τα επεισόδια της σειράς Άπιστος
Ο Αράς έχει βρει ξανά τη μητέρα του και βιώνει την πιο σημαντική οικογενειακή στιγμή του, όταν εισβάλλει ο Βολκάν και τον χτυπάει: «Σου είπα, τον γιο μου δεν θα τον πλησιάζεις! θα σε σκοτώσω που σήκωσες χέρι πάνω του».

Η Ασιγιά με τον Βολκάν επιστρέφουν σπίτι και ο Αλί επιμένει πως λέει την αλήθεια. Ωστόσο, η μητέρα του τον προειδοποιεί: «Αν λες ψέματα, αυτή τη φορά δεν θα στο συγχωρέσω! Δεν καταλαβαίνω γιατί να σου επιτεθεί ο Αράς», και τον καλεί να πάει από εκεί να μιλήσουν.

Εκείνος και ο Βολκάν βρίσκονται σε ένταση, ενώ ο Αλί δεν θέλει να τον βλέπει. Στη συνέχεια, η Ασιγιά λέει στον Αράς: «Μπες και στη δική μου θέση μια φορά! Τι να σκεφτώ όταν έχω δει να ξεσπάς πάνω στα νεύρα σου;». Και εκείνος φεύγει.

Ο Αράς είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του και έτσι την επόμενη μέρα στέλνει στην Ασιγιά το βίντεο που δείχνει την αλήθεια. Εκείνη καλεί τον Βολκάν και μαζί με τον Αλί κάθονται στο σαλόνι. «Θα δούμε μια ταινία που μου έστειλε ο Αράς. Είπε ότι είναι πολύ καλή» λέει και βάζει το βίντεο, όπου φαίνεται το ψέμα του Αλί.

Ο νεαρός σοκάρεται και ο Βολκάν θυμώνει: «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Να πεις ένα τέτοιο ψέμα; Εγινα ρεζίλι μπροστά στη μητέρα του! Τι ντροπή!». Η Ασιγιά λέει στον γιο της: «Οταν ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη δεν μου είχες πει τίποτα για όσα περνούσες για να μη στεναχωρηθώ και τώρα με έκανες την πιο δυστυχισμένη μητέρα».