Άπιστος: το χτύπημα της Ασιγιά στη Γκιονούλ

Άπιστος: Η Ασιγιά, ύστερα από κάποια γεγονότα, χωρίζει τον Αράς και παραμένει στη Ραιδεστό. Ωστόσο, δεν διατίθεται να αφήσει κανέναν να επέμβει ξανά στη ζωή της και γι’ αυτό ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της, διεκδικώντας ακόμα και την προεδρία του φιλανθρωπικού συλλόγου…

Άπιστος: Διεκδικεί την προεδρία του φιλανθρωπικού συλλόγου

Η Γκιονούλ και η οικογένειά της μαθαίνουν ότι, πριν πάθει καρδιακή προσβολή είχε προηγηθεί μία συνάντηση ανάμεσα σε εκείνον, τον Αράς και την Ασιγιά. Συνεπώς, οι δύο τελευταίοι και ειδικά η γυναίκα βρίσκονται, ακόμη μία φορά, στο μάτι του κυκλώνα. Έτσι, η Γκιονούλ καταστρώνει ένα ιδιαίτερα σατανικό σχέδιο, με απώτερο σκοπό να παγιδεύσει την Ασιγιά με τέτοιο τρόπο που ούτε η ίδια θα μπορούσε να είχε προβλέψει.

Έκτοτε η τελευταία προσπαθεί να αποκαταστήσει την επαγγελματική της φήμη και η έρευνα στο νοσοκομείο δίνει καρπούς προς όφελός της. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η απάτη αποκαλύπτεται γρήγορα και ο Αράς βρίσκει τον μάρτυρα που πρόκειται να αθωώσει την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Επομένως, η Ασιγιά καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της για κατ λό σκοπό κι έτσι να μπορέσει ήρεμη να αρχίσει ξανά τη ζωή της. Στο μεταξύ, ο Αλί νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα, ωστόσο, μέσα στο αναστατωμένο κλίμα που επικρατεί με όλα όσα συμβαίνουν, πρέπει να προσέχει διπλά τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά του.

Ο Σελτζούκ και η Νιλ παίρνουν την απόφαση να επισπεύσουν τον γάμο τους, σε πείσμα όσων εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους και προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία τους. Από την άλλη, η Ασιγιά, ύστερα από κάποια απρόσμενα γεγονότα, αποφασίζει να χωρίσει τον Αράς και να παραμείνει στη Ραιδεστο. Μία απόφαση που αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής συμπεριφοράς της. Παράλληλα, η Ντερίν βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη μητέρα της, την Γκιονούλ, κι αυτό τις αποδυναμώνει ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν.

Η διαμάχη κορυφώνεται και η κάθε πλευρά προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα δυνατά μέσα που έχει στη διάθεσή της. Βέβαια, τα σχέδια της Ασιγιά δημιουργούν μία έντονη ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με τα νέα δράματα και τις τοξικές συμπεριφορές να κυριαρχούν. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η πρώτη δείχνει να απολαμβάνει την κατάσταση και για αυτόν τον λόγο ετοιμάζει κρυφά και μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Η υποψηφιότητά της για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου αποτελεί ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στην Γκιανούλ και την οικογένειά της, που οδηγεί τη σχέση τους στα άκρα.

Το παιχνίδι εκδίκησης της Ασιγιά στέφεται από επιτυχία και χτυπάει σε ένα αδύνατο σημείο την Ντερίν, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της.

Λίγο καιρό μετά, τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν πρόκειται να αποτελέσει, ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Μόνο που ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα στην οποία πέφτει, τυφλός από τη ζήλια του για την Ασιγιά και την Ντερίν.