Άπιστος spoiler: απάτη ενάντια στην Ασιγιά

Άπιστος: Kι ενώ η Ασιγιά με τον Αράς ετοιμάζονται να φύγουν στο Λονδίνο, αστυνομικοί ζητάνε από την Ασιγιά να τους ακολουθησει καθώς έχει γίνει μια καταγγελία εναντίον της. «Μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες δεν επιτρέπεται να φύγετε από τη χώρα», την ενημερώνουν και στη συνέχεια εξηγεί στον Αράς τι έχει συμβεί: «Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο, χορηγήθηκε σε μια ασθενή μου ινσουλίνη ενώ δεν είναι άρρωστη με διαβήτη. Πρέπει να δω τι έχει γίνει».

Άπιστος: Το παιδί δεν είναι παιχνίδι

Στο σπίτι η Ντερίν μιλάει απότομα στον Αλί, ενώ η Γκιονούλ της λέει: «Δεν με νοιάζει αν δεν θέλεις να φύγει η Ασιγιά! θα μείνει εδώ και μάλιστα μόνη της όπως έμεινα κι εγώ εξαιτίας της». Ο Αλί με την Ιπέκ πάνε στο σπίτι του και εκεί ο νεαρός της αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, ενώ εκείνη του λέει πως θα πρέπει να σταματήσει το σχολείο γιατί η μητριά της πήρε τα χρήματα που της έδωσε η Ντερίν και ο Βολκάν και εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον πατέρα της στη φυλακή.

Η Ασιγιά στο νοσοκομείο βρίσκει πως δεν έχει γίνει λάθος από εκείνη. Η Νεβίν πάει να βρει τον Σελτζούκ και του λέει: «Η ανιψιά μου δεν μπορεί να κρατήσει ένα μωρό εκτός γάμου. Αν δεν έχετε σκοπό να παντρευτείτε, τότε θα πρέπει να ρίξει το μωρό».

Στη συνέχεια εκείνος πάει να βρει την Τζερέν και της επισημαίνει: «Το παιδί δεν είναι παιχνίδι τη μια να αποφασίζεις να το κρατήσεις και την άλλη όχι! Είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα παντρευτούμε, ήρθε και με βρήκε η θεία σου και μου είπε ή θα παντρευτούμε ή θα ρίξεις το μωρό», αλλά εκείνη του απαντάει πως δεν είχε ιδέα για όλα αυτά.

Ο Βολκάν αφήνει υπόνοιες στην Ασιγιά πως ίσως η Γκιονούλ να έχει σχέση με όλο αυτό το μπέρδεμα με τη δουλειά της, ενώ η Γκιονούλ ζητάει από την Ιπέκ να της μεταφέρει όσα συζητάνε με τον Αλί και σε αντάλλαγμα θα πληρώσει το σχολείο της. Ο Αράς βρίσκει τον Σελτζούκ και του λέει πως η Ασιγιά ποτέ δεν συνάντησε τον Χαλούκ και πως εκείνος δεν τον πίστεψε όταν του έλεγε πως πονάει η καρδιά του. Ετσι το βράδυ ο Σελτζούκ ζητάει συγγνώμη από την Ασιγιά για την επιθετική συμπεριφορά που είχε απέναντί της.

Η απάτη ενάντια στην Ασιγιά γρήγορα αποκαλύπτεται και ο Αράς βρίσκει και τον μάρτυρα που θα την αθωώσει αποκαλύπτοντας πως η Γκιονούλ τον έβαλε να κά νει την παρανομία. Η Ασιγιά καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της για καλό σκοπό κι έτσι να μπορέσει ήρεμη να αρχίσει ξανά τη ζωή της