Άπιστος Spoiler:απροσδόκητη εξέλιξη, ολέθριες συνέπειες

Ο χωρισμός της Ασιγιά με τον Αράς δεν κρατάει τελικά για και απολύ, αφού εκείνος επιστρέφει από το Λονδίνο και οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά. Παράλληλα, η Λεϊλά επιστρατεύει όλα τα όπλα της για να τον ξανακερδίσει, ακόμη και την παλιά φιλία της με τη Ντερίν.

Άπιστος: ο Αράς της προτείνει να παντρευτούν

Τόσο ο Αλί όσο και ο Βολκάν δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του Αράς. Η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Βολκάν γνωρίζει τα πάντα για τη συμμαχία τους.

Σύντομα, μαθαίνει και η Ασιγιά ότι η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά, προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Εκείνη, βέβαια, επιμένει πως δεν γνώριζε τίποτα. Κι ενώ η Λεϊλά προτείνει στον Βολκάν να συμμαχήσουν, ο Αλί αντιδρά με τη νέα σχέση της μητέρας του.

Εκείνη το εκμυστηρεύεται στον Αράς, ο οποίος σκέφτεται πως είναι πολύ πιθανό να εξομαλυνθεί η κατάσταση αν επισημοποιήσουν τη σχέση τους και της κάνει πρόταση! Μια απροσδόκητη εξέλιξη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα ανάμεσα στην Ντερίν και τον Βολκάν.

Η Λεϊλά δεν δέχεται τελικά να βγει το διαζύγιό τους κοινή συναινέσει, σε μια προσπάθεια να καθυστερήσει όσο μπορεί το τέλος του γάμου της με τον Αράς. Εκείνος γίνεται έξαλλος κι αποφασίζει να δημοσιοποιήσει ότι ο πραγματικός λόγος του χωρισμούς τους είναι η δική της απιστία. Η Λεϊλά, όμως, επιμένει πως για όλα φταίει ο καινούργιος έρωτάς του κι έτσι εξαπολύει μια ανελέητη επίθεση εναντίον της Ασιγιά.

Οι συνέπειες αυτού του πολέμου θα είναι ολέθριες και για τις δύο γυναίκες, αλλά και για την Ντερίν, η οποία θα βρεθεί, άθελά της, στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Στον απόηχο της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε η Λεϊλά, βγαίνει τυχαία στην επιφάνεια μια παλιά ιστορία που συνδέει τον Αράς και τον Χαλούκ. Στο μεταξύ, η Ντερίν απαλλάσσεται από τις κατηγορίες, αφού η Νιλ αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα! Στην προσπάθειά της να προστατεύσει την Ασιγιά, έδρασε με απερισκεψία και τώρα θα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Σελτζούκ, ο οποίος κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει. Η Λεϊλά δίνει τη λύση. Δέχεται να μη ζητήσει τη δίωξη της Νιλ, με αντάλλαγμα όμως να μην κάνει μήνυση και η Ασιγιά σε εκείνη…