Άπιστος Spoiler: Ανατροπή, η Ντερίν με άλλον, ο Βολκάν την απειλεί

Η Ντερίν θα κάνει την ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος καθώς ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή της νεαρής πρωταγωνίστριας. Ο Ονούρ είναι αυτός που θα βγάλει από τον βούρκο την Ντερίν. Γνωρίζοντας μέσα από μια περίεργη κατάσταση…

Άπιστος: Η Ντερίν στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα

Η Ντερίν δέχεται επίθεση στη μέση του δρόμου από κάποιον άγνωστο. Ο Ονούρ, τυχαία βρίσκεται σε εκείνο το σημείο και την σώζει. Έτσι ξεκινά η γνωριμία και ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει. Η Ντερίν του αποκαλύπτει από την πρώτη κιόλας στιγμή πως είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Ο Ονούρ είναι φίλος του Αράς. Όταν η Ασιγιά μαθαίνει για τον νέο άντρα που μπήκε στην ζωή της Ντερίν τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Βολκάν απειλεί να κάνει γνωστή την σχέση της, έτσι ώστε το διαζύγιο να βγει υπέρ του.

Η Ντερίν σύντομα θα γυρίσει και πάλι στην αγκαλιά του, καθώς ο Βολκάν θα αποσύρει την αίτηση διαζυγίου. Ο Ονούρ βλέπει στα μάτια της Ντερίν την απόγνωση και αποφασίζει να την ξανά προσέγγιση με σκοπό να την βοηθήσει.

Εκείνη παραδίνεται στον έρωτα του και οι δυο τους περνάνε νύχτες γεμάτες πάθος. Έτσι γίνεται και η Ντερίν άπιστη.

Ο Βολκάν ζηλεύει αλλά παράλληλα συνεχίζει να πολιορκεί και την Ασιγιά. Ο Ονούρ, ως δικηγόρος αναλαμβάνει να στηρίξει νομικά την Ντερίν για να καταφέρει να κρατήσει το παιδί. Στα επόμενα επεισόδια Άπιστος όλα μπλέκονται κι όλα ανατρέπονται…

Στο σημερινό επεισόδιο Άπιστος: Ο Αράς συναντά τη Λεϊλά και της κάνει σαφές πως θυμάται πολύ καλά για ποιο λόγο έφυγε από αυτή και το Λονδίνο, και πως ο γάμος τους είναι πλέον παρελθόν.

Η Ντερίν ζητά από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει στο τέλος την κηδεμονία της κόρης τους. Εν τω μεταξύ, ο Βολκάν αρπάζει την ευκαιρία να πει στην Ασιγιά ότι ο νέος της αγαπημένος είναι παντρεμένος και δεν της το λέει.

Η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της.

Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του: τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει μαζί του