Άπιστος spoiler: Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν

Άπιστος:Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογένειά του. «Η πόρτα ήταν ανοιχτή και δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι που παίζει για να με τρελάνει και να μας κάνει να χωρίσουμε», αναφέρει η Ντερίν στον Βολκάν και εκείνος δεν την πιστεύει.

Άπιστος: περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία

Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία: «Αλήθεια θεωρείς πως θα έκανα κάτι τέτοιο; Ντροπή σου, με προσβάλλεις με αυτά που λες. Ο Αλί έχασε τα κλειδιά του και ίσως η Ντερίν να τα έχει, άλλαξα κλειδαριά σήμερα», επικρίνει η Ασιγιά τον Βολκάν και εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και πράγματι βρίσκει τα κλειδιά τού Αλί στο συρτάρι της γυναίκας του. Δεν ξέρει όμως πως και αυτό ήταν ένα κόλπο της Ασιγιά με τη βοήθεια της Ντεριά.

Από την άλλη η Γκιονούλ διεκδικεί τη διοίκηση της κλινικής για να αναχαιτίσει την ολοένα αυξανόμενη δύναμη της Ασιγιά. Ο Βολκάν το λέει στην Ντερίν βάζοντάς της λόγια για τη μητέρα της: «Μου πήρε την προεδρία από το νοσοκομείο! Εγώ παλεύω να ανεβάσω την εταιρεία και εκείνη δεν με αφήνει».

Η Ντερίν έξαλλη τα βάζει ξανά με τη μητέρα της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Τζερέν χρησιμοποιεί συνεχώς την εγκυμοσύνη της προκειμένου να προκαλέσει προβλήματα στον γάμο της Νιλ και του Σελτζούκ, ενώ η Ντερίν χρησιμοποιεί ξανά τον Ονούρ για να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα στην οποία πέφτει.

Η Ντερίν βλέπει το δώρο που εκείνος αγόρασε για την Ασιγιά, αλλά πιστεύει πως είναι για εκείνη και όταν εκείνος της δίνει το δικό της καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Αργότερα ο Βολκάν δίνει το πανάκριβο κολιέ στην Ασιγιά και φροντίζει η Ντερίν να το δει! Εκείνη σοκάρεται! Ο Βολκάν καταφέρνει και πάλι να τη βγάλει καθαρή, ενώ την επόμενη μέρα η Γκιονούλ διώχνει από το γραφείο της την Ασιγιά.