Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ασιγιά κερδίζει κατά κράτος την Γκιονούλ

Ο χωρισμός και η απόφαση της παραμονής της Ασιγιά αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού. «Αποφάσισα να μη φύγω για να είμαι κοντά στον γιο μου. Και εφόσον δεν θέλεις να έρχεται στο σπίτι σου, τότε θα συναντάει τον πατέρα του στο δικό μου», λέει στην Ντερίν που γίνεται έξαλλη από θυμό.

Άπιστος-αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της

Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς. «Αν η Ντερίν είναι τρελή να μπει στο ψυχιατρείο, αν ο Βολκάν είναι ένοχος να μπει στη φυλακή! Ημουν πολύ καλή μαζί τους και αυτοί μου φέρθηκαν όπως μου φέρθηκαν! Τώρα θα τιμωρηθούν και εσύ θα με βοηθήσεις γιατί μου το χρωστάς», ισχυρίζεται στην Ντεριά.

Την ίδια ώρα η Ντερίν μαθαίνει από την Ιπέκ πως η Γκιονούλ ήταν εκείνη που την έβαλε να πει στην Ασιγιά οτι δεν φερόταν καλά στον Αλί. Η Ντερίν έξαλλη πάει να βρει τη μητέρα της: «Εσύ φταις που χαλάει ο γάμος μου! Χάνω τον άντρα μου, δεν το καταλαβαίνεις; Αν φύγει ο Βολκάν θα πεθάνω, να το ξέρεις», της λέει. Η διαρκής κόντρα που βρίσκονται μητέρα και κόρη αποδυναμώνει την Ντερίν ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν.

Η Ντεριά αρχίζει να αφήνει υπόνοιες στον Βολκάν πως η Ασιγιά δήθεν τον αγαπάει ακόμα και εκείνος «τσιμπάει» με αποτέλεσμα να τον κάνει ό,τι θέλει. Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της. Η υποψηφιότητά της για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου, αλλά και η νίκη της θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα.

Στην εκδήλωση το «παρών» δίνει και ο Ονούρ, τον οποίο κάλεσε η Ντερίν προκειμένου να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Και το καταφέρνει! Μόνο που η Ασιγιά δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και κανονίζει ένα σχέδιο που θα τρελάνει την Ντερίν, αφού εκείνη τους πιάνει στα Η Ντερίν βρίσκεται αντιμε τον μεγαλύτερό της φόβο, αν και τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.