Άπιστος Spoiler: η Ντερίν κερατώνει τον Βολκάν που χάνει το μυαλό του

Άπιστος spoiler: Ο Ονούρ είναι ο άντρας που θα μπει στην ζωή της Ντερίν μέσα από ένα περίεργο γεγονός. Θα την αφήσει η εμμονή της για τον Βολκάν να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της;

Άπιστος: Ο Ονούρ είναι φίλος του Αράς

Η Ντερίν θα δεχτεί επίθεση από έναν άγνωστο στον δρόμο, ο Ονούρ είναι αυτός που θα την σώσει. Έτσι γίνεται η γνωριμία τους. Εκείνος γοητευμένος από τα πρώτα λεπτά ξεκινά να την φλερτάρει. Η Ντερίν ακόμη δεν του έχει πει πως είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Ο Ονούρ είναι φίλος του Αράς. Δέχεται την πρόσκληση για ένα πάρτι και πηγαίνει με την νέα του γνωριμία. Σοκαρισμένη η Ασιγιά θα αντικρίσει την Ντερίν με τον Ονούρ.

Η Ντερίν δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το που θα πάνε. Ο Αράς θα ενημερώσει τον Ονούρ πως πρόκειται για μια επικίνδυνη γυναίκα και θα του πει να μείνει μακριά της.

Η πόρτα θα χτυπήσει και στο πάρτι θα εμφανιστεί ο Βολκάν. Θα την πλησιάσει και θα της πει: “Βλέπω βρήκες ήδη αντικαταστάτη! Αυτή η εικόνα είναι ότι πρέπει για να βγει υπέρ μου τι διαζύγιο”.

Ο Ονούρ ξαφνιάζεται και αποχωρεί, καθώς δεν ήξερε πως είναι παντρεμένη. Η Ντερίν ψάχνει να τον βρει για να τον χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε να ζηλέψει ο Βολκάν.

Η Ασιγιά έχει χωρίσει από τον Αράς και ψάχνει τρόπο για να εκδικηθεί τον Βολκάν και την Ντερίν.

Προσπαθεί να τον κάνει να πιστέψει πως ακόμα τον αγαπά και να τον πείσει να πάρει διαζύγιο, η Ντερίν αρχίζει να χάνει την υπομονή της και τον έλεγχο.