Άπιστος spoiler: Ποιός κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά;

Ένα γεγονός αναμένεται να διχάσει και να φέρει μεγάλες ανατροπές. Η Ασιγιά θα βρεθεί σε δύσκολη θέση από μια πρόταση γάμου που θα της γίνει. Η απάντηση της θα είναι θετική ή όχι;

Η Ασιγιά έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της. Κρατάει αποστάσεις απ’ τον Βολκάν και την οικογένεια του. Η ζωή της αλλάζει όταν ένας νέος άντρας θα βρεθεί στον δρόμο της.

Ο λόγος για τον Αράς, ο οποίος είναι ένας ασθενής της που του έσωσε την ζωή σε ένα τροχαίο ατύχημα. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και κάτι νέο ξεκινάει ανάμεσα τους, όμως η αμνησία του Αράς βάζει εμπόδια στη σχέση τους.

Ο Αράς παντρεμένος στο Λονδίνο με μια άπιστη σύζυγό μαθαίνει τα καμώματα της,χωρίζει και επιστέφει στην Τουρκία. Η εμπλοκή του σε ένα τροχαίο ατύχημα φέρνει την ζωή σε κίνδυνο.

Μόλις επιστρέψει η μνήμη του δίνει την υπόσχεση στην Ασιγιά πως θα χωρίσει. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να της δείξει πόσο πολύ την αγαπά δε διστάζει να την ζητήσει σε γάμο.

Η Ασιγιά προβληματίζεται με την πρόταση του. Πώς θα καταφέρει να το ανακοινώσει στον πρώην της και στο παιδί της; Το σίγουρο είναι πως η απάντηση της δεν είναι κάτι εύκολο.

Ο Αράς, με το δαχτυλίδι στα χέρια περιμένει την απάντηση της. Τι θα αποφασίσει τελικά η Ασιγιά; Θα ανοίξει την καρδιά της για δεύτερη φορά;