Ελίφ: Ανατροπή, Μελέκ και Χουμεϊρά ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ελίφ επόμενα επεισόδια: Η Μελέκ αποφασίζει να μη φοβηθεί ξανά την Κιγιμέτ και να βρει τρόπο να σταματήσει τα αδίστακτα σχέδιά της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις, σε αυτόν τον αγώνα θα έχει έναν απροσδόκητο σύμμαχα. Η Χουμεϊρά στέκεται στο πλευρό της και κρυφά απ’ όλους αρχίζει έρευνα για το παρελθόν της θείας της.

Ελίφ: το ένοχο παρελθόν της Κιγιμέτ στη φόρα!

H Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ, μετά την απαγωγή της μικρής από την Κιγιμέτ, σκέφτονται σοβαρά να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μακριά προκειμένου να μη βρεθούν ξανά σε κίνδυνο. Η Ασλί και η Ελίφ θέλουν να το κάνουν, αλλά η Μελέκ έχει τις αμφιβολίες της.

Στη συνέχεια έρχεται και ο Κερέμ, ο οποίος τους κάνει μία πρόταση, η οποία εντείνει τις αμφιβολίες της Μελέκ. Τους ζητάει να επιστρέψουν ξανά στην έπαυλη και να συνεχίσει εκεί η Μελέκ τη δουλειά της. Η Κιγιμέτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που πρότεινε ο νεαρός και όταν μαθαίνει πως εκείνη δέχτηκε πανικοβάλλεται.

Η Μελέκ θέλει να ανακτήσει τη δύναμή της και το κάνει με ένα τρόπο που προκαλεί τρομερά την Κιγιμέτ. Όλοι, εκτός από εκείνη, είναι σε καλή διάθεση στην έπαυλη με την επιστροφή τους. Ύστερα από αυτό, η Κιγιμέτ μιλάει άσχημα για τη Μελέκ αλλά, για κακή της τύχη, η Χουμεϊρά την ακούει και θυμώνει.

Αυτό το περιστατικό γίνεται η αφορμή για να έχει η τελευταία μία εξομολογητική συζήτηση με τη Μελέκ που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα και θα είναι η αρχή του τέλους για την Κιγιμέτ. Η Χουμεϊρά δηλώνει με ειλικρίνεια στη Μελέκ ότι λυπάται για όλα όσα πέρασε εξαιτίας τους, ενώ εκείνη της εκμυστηρεύεται όσα έχει κάνει η Κιγιμέτ εναντίον της ίδιας και της Ελίφ. Στο άκουσμα αυτών των αποκαλύψεων, η Χουμεϊρά παθαίνει σοκ, αλλά είναι αποφασισμένη να ξεμπροστιάσει τη θεία της.

Αντίθετα, η Κιγιμέτ προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τη Χουμεϊρά, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να την κάνει ακόμη πιο καχύποπτη απέναντί της. Η Χουμεϊρά και η Μελέκ κρατούν αυτή την υπόθεση ως μυστική μεταξύ τους, ενώ η τελευταία συνεχίζει τις αποκαλύψεις λέγοντας πως η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Ματσιντέ για να τη δηλητηριάσει. Και αυτή είναι ο λόγος που η Μελέκ μπήκε στη φυλακή.

Η Χουμεϊρά την πιστεύει και αποφασίζει να το ερευνήσει. Χωρίς να χάνει χρόνο, μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ. Εκείνη, όμως, ακούει μια συζήτηση, φοβάται και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με ευγένεια και χαρά. Προσκαλεί τον Λεβέντ για δείπνο και εκεί επαινεί τη Χουμεϊρά. Η τελευταία, όμως, είναι πια σίγουρη πως η θεία της κάτι θέλει να κρύψει.

Την επόμενη μέρα, ταξιδεύει με τον Λεβέντ στην πατρίδα της Κιγιμέτ για να μάθει ό,τι μπορεί, αλλά δεν λένε τίποτα σε κανέναν. Στην αρχή δεν μπορούν να βρουν κανένα στοιχείο και απελπίζονται. Ωστόσο, καταφέρνουν και εντοπίζουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ. Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά, αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο! Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, η Χουμεϊρά κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει το ένοχο παρελθόν της Κιγιμέτ.