Ελίφ: αποφασισμένος να τιμωρήσει την μητέρα του!

Στην έπαυλη, το ματωμένο πουκάμισο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην Κιγιμέτ. Επιπλέον, θυμώνει πολύ με τη Ματσιντέ και την υπόλοιπη οικογένεια επειδή όλοι τους, ακόμη και ο Κερέμ φέρονται καλά στη Μελέκ και δεν ξέρει πια τι να κάνει, πώς να αντιδράσει.

Ελίφ: Ο Μαχίρ ρίχνει την ευθύνη στην Κιγιμέτ

Ο Μαχίρ ρίχνει την ευθύνη στην Κιγιμέτ για τον θάνατο της Φικρέτ. Η γυναίκα θέλει να πάρει το ματωμένο πουκάμισο από το χέρι του γιου της αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Στην έπαυλη, η Ελίφ και η Ματσιντέ συζητούν, ενώ ο Κερέμ και η Ασλί κοιτάζοεται με την άκρη των ματιών τους μη μπορώντας βέβαια να αποκαλύψουν ακόμη ο ένας στον άλλο τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ δίνει τα ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση και δεν αργεί να πάρει στα χέρια του τα αποτελέσματα τα οποία όμως τον σοκάρουν, καθώς επιβεβαιώνονται οι υποψίες του σχετικά με τη μητέρα του.

Στη συνέχεια, θέλει να συναντηθεί μαζί της αλλά δεν καταφέρνει να τη βρει. Την ίδια στιγμή, η Μελέκ συναντά την Κιγιμέτ στην παραλία. Και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση αλλά η τελευταία αρχικά υποτιμά τη Μελέκ προσπαθώντας να την κάνει να φοβηθεί. Όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Η Μελέκ προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση στην Κιγιμέτ και στο τέλος τα καταφέρνει.

Από την άλλη, ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά επειδή δεν ακούει την εξήγησή του για τα γελοία νέα. Μάλιστα, βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της Χουμεϊρά με θλίψη και εκείνη σοκαρισμένη διαπιστώνει πως ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου.

Την επόμενη μέρα, η Χουμεϊρά βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ και μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά. Παράλληλα, η Λεμάν θέλει η Ζουλιντέ να κοιμάται στο σαλόνι αλλά εκείνη δεν το δέχεται και πηγαίνει στο δωμάτιο του Σαφάκ…