Ελίφ: η Μελέκ σώζει τον Μαχίρ από την αστυνομία!

Ένα ματωμένο πουκάμισο της Κιγιμέτ από την ημέρα του φόνου της Φικρέτ, προκαλεί υποψίες στον Μαχίρ πως η μητέρα του είναι ένοχη.

Ελίφ: Ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος και σχεδόν ομολογεί στην αστυνομία

H Μελέκ λέει στον Κερέμ ότι ανέλυσε τα φάρμακα, που λαμβάνει η Ματσιντέ σε ένα εργαστήριο κι εκείνος δεν είναι πια καχύποπτος απέναντί της Παράλληλα, η Άσλι εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ψυχρά στον Κερέμ και εκείνος της ζητάει συγγνώμη, λέγοντάς της ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν δικό του λάθος.

Εντωμεταξύ η Χουμεϊρά ανακαλύπτει το μάτωμένο πουκάμισο της Κιγιμέτ και την υποψιάζεται. Ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος για όλα και σχεδόν ομολογεί στην αστυνομία αλλά ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ, η οποία τον προσκαλεί για δείπνο, αλλάζει τα πάντα.

Η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε η Κιγιμέτ στην Ελίφ όταν ήταν στη φυλακή. Η μικρή λέει μερικά πράγματα που κάνουν τη Μελέκ και την Ασλί να αναρωτιούνται και να λυπούνται. Στο μεταξύ, ο Μαχίρ προσπαθεί να έρθει κοντά στη Μελέκ και όλοι το καταλαβαίνουν, αν και εκείνη αρνείται οτι μπορεί να νιώθει κάτι γι’ αυτήν.

Στην παυλη, η Χουμεϊρά βλέπει μία είδηση στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ και αναστατώνεται. Η κοπέλα πιστεύει όσα διαβάζει και ξεσπάει σε κλάματα νιώθοντας μεγάλο θυμό, καθώς είναι σίγουρη πως ο Λεβέντ την κοροϊδεύει. Μάλιστα, δεν απαντά στα τηλεφωνήματα και εκείνος ανησυχεί.

Ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η Φικρέτ δολοφονήθηκε στο δάσος και θυμάται το ματωμένο πουκάμισο της μητέρας του. Μάλιστα, αρχίζει να υποψιάζεται πως εκείνη σκότωσε τη δικηγόρο. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν σίγουρος για αυτό και εξαιρετικά σοκαρισμένος. Λίγο αργότερα, ρωτάει ευθέως τη μητέρα του σχετικά αλλά η Κιγιμέτ αρνείται έντονα τα πάντα. Η μοίρα του ματωμένου πουκάμισου βρίσκεται στα χέρια της Γκιουλσούμ γιατί είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για το πλύσιμο των ρούχων στην έπαυλη.

Παράλληλα, η Ματσιντέ προσκαλεί τη Μελέκ, την Ελίφ και την Ασλί στην έπαυλη για δείπνο προκειμένου να φτιάξουν ξανά οι σχέσεις τους. Η Ασλί δεν θέλει να πάει γιατί φοβάται την Κιγιμέτ, αντίθετα με τη Μελέκ η οποία θέλει ακόμη και να την αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, η Ασλί αποφασίζει να την ακολουθήσει για να μην την αφήσει μόνη… Από την άλλη πλευρά, η Χουμεϊρά παρεξηγεί τη στάση του Λεβέντ και τελικά ανακαλύπτει ότι με τις υποψίες της έχει χαλάσει την έκπληξη που είχε σχεδιάσει για εκείνη…