Ελίφ επομενα επεισόδια: η Χουμεϊρά κάνει ρομαντική πρόταση γάμου!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ελίφ, θα δούμε πολλά δυσάρεστα και τρομακτικά να συμβαίνουν. Θα συμβεί όμως και κάτι ευχάριστο, η πρόταση γάμου της Χουμεϊρά στον Λεβέντ!

Ελίφ: H έκπληξη της στον Λεβέντ

H Χουμεϊρά κάνει μια έκπληξη στον Λεβέντ. Στολίζει το τραπέζι στην καλύβα με τριαντάφυλλα και κεριά. Οταν εκείνος έρχεται εντυπωσιάζεται από την έκπληξή της και τη συγχωρεί. Αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική έκπληξη της Χουμεϊρά. Η κοπέλα παίρνει το μονόπετρο που της είχε δώσει και του ζητάει να την παντρευτεί! Εκείνος φυσικά δέχεται και οι δυο τους ζουν το όνειρο.

Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ καβγαδίζει ξανά με τον Τουφάν και η Ζουλιντέ με τη Λεμάν τους χωρίζουν. Στη συνέχεια ο Σαφάκ ξεσπάει ξανά τα νεύρα του στη γυναίκα του: «θέλω να με αφήσεις στην ησυχία μου και να μην ασχολείσαι για το δικό μου καλό! Δεν χρειάζομαι τη βοήθειά σου», της λέει, ενώ η Λεμάν την υποτιμάει ξανά.

Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει στην Ασλί και της ζητά συγγνώμη. Εκείνη όμως δεν θέλει να τον ακούσει και μάλιστα τον κατηγορεί ακόμη και για την απαγωγή της Ελίφ, παρότι εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Την ίδια ώρα, η Ρανά και ο εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας δειπνούν σε ένα εστιατόριο και μιλούν για τη συμφωνία που πρόκειται να κλείσουν, όταν εμφανίζονται η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ. Εκείνος έχει μια έκπληξη για εκείνη που την κάνει πολύ χαρούμενη και οριστικοποιούν την απόφαση του γάμου τους. Εμφανίζεται η Ματσιντέ, η οποία δίνει την ευχή της στο ζευγάρι να παντρευτεί. Το βράδυ η Χουμεϊρά το ανακοινώνει και στην υπόλοιπη οικογένεια, αλλά η Κιγιμέτ φροντίζει να χαλάσει την ατμόσφαιρα.