Ελίφ: η Μελέκ δέρνει, επιτέλους, την Κιγιμέτ!

Αποκαλύψεις, απαγωγές, ένας γάμος κι ένας χαμένος αδερφός είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στα τελευτία επεισόδια της σειράς Ελίφ που βαδίζει προς το τέλος στης. Λιγότερο από 30 επεισόδια έχουν απομείνει και οι ανατροπές θα είναι αρκετές μέχρι το τέλος.

Ελίφ: η Μελέκ πλακώνει στο ξύλο την Κιγιμέτ

Οι σχέσεις του Κερέμ και της Ασλί από τότε που η Μελέκ είχε φυλακιστεί είναι τεταμένες. Μάλιστα ο Κερέμ, ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύει πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσα στην Ασλί και τον Μαχίρ και αυτό τον κάνει να φέρεται άσχημα στην κοπέλα, ώσπου εκείνη αντιδράει και αφού παραιτείται, στη συνέχεια του ζητάει να μην τον ξαναδεί μπροστά της. Ενα πρωί εκείνος αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά.

Η Κιγιμέτ σύντομα θα απαγάγει την Ελίφ για να εκβιάσει την Μελέκ να σβήσει την ηχογράφηση όπου ομολογεί όλα της τα εγκλήματα. Αυτό αναγκάζει τη Μελέκ να κάνει πίσω, υποχρεώνοντας όμως την Κιγιμέτ να της υποδείξει πού είναι το παιδί της. Ο Μαχίρ όμως έχει προλάβει να σώσει τη μικρή και όταν οι δύο γυναίκες βρίσκονται στην άδεια αποθήκη, η Μελέκ πλακώνει στο ξύλο την Κιγιμέτ απειλώντας την πως αν πάθει κάτι η κόρη της θα τη σκοτώσει.

Μετά την απαγωγή της Ελίφ, η Μελέκ είναι αποφασισμένη να πει τα πάντα στη Χουμεϊρά με σκοπό να τη βοηθήσει. Ετσι της εξιστορεί όσα έγιναν από την αρχή, αποκαλύπτοντάς της πως η Κιγιμέτ ήταν εκείνη που έκανε κακό στη Ματσιντέ και έκλεισε την ίδια στη φυλακή. Παράλληλα της λέει πως έφτασε στο σημείο να απειλεί την Ελίφ και να την απαγάγει. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και γίνεται έξαλλη. Μαζί με τον Λεβέντ ψάχνουν το παρελθόν της και ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Υστερα από όλα αυτά, η Χουμεϊρά τη διώχνει από την έπαυλη, αλλά η Ματσιντέ, που δεν έχει ιδέα για όσα γίνονται, τη φέρνει πίσω.

Καθώς η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ σκαλίζουν το παρελθόν της Κιγιμέτ, ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Όταν ζητούν εξηγήσεις από την ίδια, εκείνη λέει ψέματα. Η Κιγιμέτ ενημερώνει σχετικά τον Μαχίρ και τους παρουσιάζουν κάποιον άγνωστο τον οποίο έχουν δασκαλέψει να πει κι αυτός ψέματα. Λέει ότι είναι εξώγαμο του πρώην άντρα της Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πει ότι έμαθε στον Κερεμ και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει έναν άγνωστο αδερφό…