Ελίφ: ο Μαχίρ αποκαλύπτει στον Κερέμ ότι είναι αδέρφια!

Πολλά πρόκειται να συμβούν στα λίγα επεισόδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σειράς Ελίφ, που μετά από 5 κύκλους θα μας αποχαιρετήσει οριστικά σε περίπου 5 εβδομάδες. Η Χουμεϊρά μετά την απαγωγή της Ελίφ θα διώξει την Κιγιμέτ από το σπίτι, ενώ αργότερα η οικογένεια θα φαλίρίσει από λάθος του Κερέμ.

Ελίφ:Η Χουμεϊρά διώχνει την Κιγιμέτ

Μετά την απαγωγή της Ελίφ, η Μελέκ είναι αποφασισμένη να πει τα πάντα στη Χουμεϊρά με σκοπό να τη βοηθήσει. Ετσι της εξιστορεί όσα έγιναν από την αρχή, αποκαλύπτοντάς της πως η Κιγιμέτ ήταν εκείνη που έκανε κακό στη Ματσιντέ και έκλεισε την ίδια στη φυλακή. Παράλληλα της λέει πως έφτασε στο σημείο να απειλεί την Ελίφ και να την απαγάγει.

Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και γίνεται έξαλλη. Μαζί με τον Λεβέντ ψάχνουν το παρελθόν της και ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Υστερα από όλα αυτά, η Χουμεϊρά τη διώχνει από την έπαυλη, αλλά η Ματσιντέ, που δεν έχει ιδέα για όσα γίνονται, τη φέρνει πίσω.

Ο ψεύτικος γιός της Κιγιμέτ

Καθώς η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ σκαλίζουν το παρελθόν της Κιγιμέτ, ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Όταν ζητούν εξηγήσεις από την ίδια, εκείνη λέει ψέματα. Η Κιγιμέτ ενημερώνει σχετικά τον Μαχίρ και τους παρουσιάζουν κάποιον άγνωστο τον οποίο έχουν δασκαλέψει να πει κι αυτός ψέματα. Λέει ότι είναι εξώγαμο του πρώην άντρα της Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πει ότι έμαθε στον Κερεμ και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει έναν άγνωστο αδερφό.

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μαχίρ

Ο Κερέμ είναι συγκλονισμένος που έχασε τα πάντα από δικό του λάθος και αποχαιρετάει τους εργαζομένους του. Στη συνέχεια πηγαίνει μια βόλτα με τον Μαχίρ, τον οποίο ευχαριστεί που του στάθηκε και τον στήριξε. Οταν του λέει πως τον βλέπει σαν αδελφό, ο Μαχίρ του ομολογεί την αλήθεια. Οτι δηλαδή είναι ο πραγματικός γιος της Κιγιμέτ και πως είναι αδέλφια. Η αντίδραση, όμως, του Κερέμ δεν είναι αυτή που περίμενε, αφού εκείνος του επιτίθεται και τον βρίζει, ενώ του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί του από εδώ και στο εξής.