Ελίφ: ο Σαφάκ διώχνει την έγγυο Ζουλιντέ

Πλησιάζοντας προς το τέλος της σειράς Ελίφ οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές καθώς ο Σαφάκ θα διώξει την έγγυο Ζουλιντέ από το σπίτι ενώ παράλληλα η οικογένεια Χακτανίρ θα φαλιρίσει.

Ελίφ: Τουφάν και Λεμάν στήνουν παγίδα στη Ζουλιντέ

Η Λεμάν συμμαχεί και πάλι με τον Τουφάν προκειμένου να χωρίσουν ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Κι ενώ Τουφάν και Λεμάν στήνουν παγίδα στη Ζουλιντέ, εκείνη καταφέρνει να την αποφύγει. Η Λεμάν όμως κλέβει τα χρυσαφικά της κοπέλας, τα δίνει στον Τουφάν και στη συνέχεια λέει ψέματα στον Σαφάκ πως η Ζουλιντέ τα έδωσε.

Ο Σαφάκ θυμώνει με τη Ζουλιντέ παρά τις προσπάθειές της να αποδείξει το αντίθετο. Εκείνος της ζητάει να χωρίσουν και εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει με τον γιο της. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή της διαλύθηκε ξανά, τη στιγμή μάλιστα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η Λεμάν κλαίγοντας λέει στον Σαφάκ πως εκείνη τα έστησε όλα και εκείνος φεύγει τρέχοντας για να σταματήσει τη Ζουλιντέ και έτσι γίνονται ξανά όλοι οικογένεια.

Παράλληλα, οι σχέσεις του Κερέμ και της Ασλί από τότε που η Μελέκ είχε φυλακιστεί είναι τεταμένες. Μάλιστα ο Κερέμ, ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύει πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσα στην Ασλί και τον Μαχίρ και αυτό τον κάνει να φέρεται άσχημα στην κοπέλα, ώσπου εκείνη αντιδράει και αφού παραιτείται, στη συνέχεια του ζητάει να μην τον ξαναδεί μπροστά της. Ενα πρωί εκείνος αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά.

Σε άλλο μέτωπο, η Ράνα για ακόμα μία φορά βάζει στόχο να πάρει όλες τις μετοχές των Χακτανίρ και να τους αφήσει κυριολεκτικά στον άσο. Η Κιγιμέτ πλησιάζει τη Ράνα προκειμένου να της ζητήσει να δώσει τις μετοχές της. Εκείνη αρνείται και τότε η Κιγιμέτ φροντίζει να την απειλήσει.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Ράνα συναντάει την Κιγιμέτ και της δίνει ένα μέρος των μετοχών, όμως την προειδοποιεί πως είναι η πιο κακή επένδυση που έχει σκεφτεί να κάνει. Και πράγματι την επόμενη μέρα οι Χακτανίρ φαλιρίζουν καθώς επένδυσαν σε μια αμερικανική εταιρεία που δεν υπάρχει, ενώ η Ράνα που το έστησε όλο αυτό ετοιμάζεται να το σκάσει στο εξωτερικό πάμπλουτη.