Ελίφ: ο χαμένος αδερφός του Κερέμ και της Χουμεϊρά

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ελίφ, θα παρακολουθήσουμε την απαγωγή της Ελίφ. Μια απαγωγή που θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και θα μας βάλει στην τελική ευθεία προς το τέλος της σειράς.

Ελίφ: το ύπουλο σχέδιο της Κιγιμέτ

Όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, η Μελέκ θα παγιδεύσει την Κιγιμέτ και θα της αποσπάσει την ομολογία της για όλη την πλεκτάνη που έχει στήσει. Η Μελέκ έχει φροντίσει να ηχογραφήσει κρυφά όσα λέει η Κιγιμέτ και είναι αποφασισμένη να πάει στην αστυνομία.

Φυσικά δεν είναι τόσο εύκολο να ξεμπερδέψει κανείς με την Κιγιμέτ, το πιο διαβολικό και κακό χαρακτήρα που ίσως έχουμε δει ποτέ σε σειρά. Η Κιγιμέτ καταλαβαίνει για το στοιχείο που έχει πλέον στα χέρια της η Μελέκ και λίγο πριν πάει η δεύτερη στην αστυνομία φροντίζει να απαγάγει την μικρή Ελίφ.

Με την Ελίφ στα χέρια της πλέον εκβιάζει την Μελέκ κι αυτή κάνει πίσω αλλά την υποχρεώνει παράλληλα να της πει που έχει την κόρη της. Σαν απο μηχανής θεός ο Μαχίρ θα σώσει την μικρή και όταν συναντηθούν τελικά στην αποθήκη που την κρατούσε, η Μελέκ θα δείρει την Κιγιμέτ.

Αργότερα, και αφού πλέον η Ελίφ είναι ασφαλής η Μελέκ θα πει τα πάντα στην στη Χουμεϊρά με σκοπό να τη βοηθήσει. Ετσι της εξιστορεί όσα έγιναν από την αρχή, αποκαλύπτοντάς της πως η Κιγιμέτ ήταν εκείνη που έκανε κακό στη Ματσιντέ και έκλεισε την ίδια στη φυλακή. Παράλληλα της λέει πως έφτασε στο σημείο να απειλεί την Ελίφ και να την απαγάγει.

Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και γίνεται έξαλλη. Μαζί με τον Λεβέντ ψάχνουν το παρελθόν της και ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Υστερα από όλα αυτά, η Χουμεϊρά τη διώχνει από την έπαυλη, αλλά η Ματσιντέ, που δεν έχει ιδέα για όσα γίνονται, τη φέρνει πίσω. Παράλληλα θα ξεκινήσει να ερυνά το ύποπτο παρελθόν της θείας της.

Καθώς η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ σκαλίζουν το παρελθόν της Κιγιμέτ, ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Όταν ζητούν εξηγήσεις από την ίδια, εκείνη λέει ψέματα. Η Κιγιμέτ ενημερώνει σχετικά τον Μαχίρ και τους παρουσιάζουν κάποιον άγνωστο τον οποίο έχουν δασκαλέψει να πει κι αυτός ψέματα. Λέει ότι είναι εξώγαμο του πρώην άντρα της Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πει ότι έμαθε στον Κερεμ και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει έναν άγνωστο αδερφό…

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά ο Μαχίρ θα κάνει και πάλι την έκπληξη. Ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ την αλήθεια. Οτι δηλαδή είναι ο πραγματικός γιος της Κιγιμέτ και πως είναι αδέλφια. Η αντίδραση, όμως, του Κερέμ δεν είναι αυτή που περίμενε, αφού εκείνος του επιτίθεται και τον βρίζει, ενώ του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί του από εδώ και στο εξής….