Τα καλύτερά μας χρόνια, επεισόδια 21-22-23-24-25-26

Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 21 | Ο oυρανοκατέβατος
Η Ελπίδα φέρνει νέες ιδέες από τα ταξίδια της με την Ολυμπιακή κι εξομολογείται στον αδελφό της ότι γνώρισε έναν μουσικό στο Λονδίνο. Ο Αντώνης έρχεται σε επαφή, μέσω της Μάρθας, με τον Αλέξανδρο, με τον οποίο και συνεργάζεται σε μια «δράση». Η Πελαγία φοβάται μην την κλείσουν στο γηροκομείο, ενώ ο Άγγελος πηγαίνει στο σπίτι έναν περίεργο επισκέπτη, που αναστατώνει τους Αντωνόπουλους και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μνήμες από παλιά. Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται: ο Κώστας Αρζόγλου στον ρόλο του μυστηριώδους επισκέπτη, η Τζώρτζια Κουβαράκη στον ρόλο της Μάρθας και ο Δημήτρης Φιλιππίδης στον ρόλο του Αλέξανδρου.

Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 22 | Και έκπτωτος και Άγγελος
Εποχή εκπτώσεων και οι γυναίκες των Αντωνόπουλων σπεύδουν να πάνε στα μαγαζιά. Ο Άγγελος ενθουσιάζεται από την ιστορία της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και συλλαμβάνει μια ιδέα, για να βγάλει λεφτά. Ένας περίεργος μουστακαλής εμφανίζεται και προκαλεί την περιέργεια της γειτονιάς. Ο Αντώνης εγκλωβίζεται στη σχέση του με τη Μάρθα και λέει ψέματα τους δικούς του. Η Πέπη μοιάζει να έχει βρει το τέλειο ταίρι, ενώ η Πελαγία έχει αρχίσει το φλερτ διά αλληλογραφίας.Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται: ο Πέρης Μιχαηλίδης στον ρόλο του Μανιά, η Τζώρτζια Κουβαράκη στον ρόλο της Μάρθας και ο Βασίλης Τσόρλαλης στον ρόλο του ασφαλίτη.

Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 23 | Αεροπλανικό
Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να μείνει στην Αγγλία, γεγονός που αναστατώνει την οικογένειά της. Ο πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελευθερία Οδηγεί τον Λαό» εμπνέει τον Άγγελο για καινούργιες περιπέτειες, μέχρι που η Αντιγόνη τον τσακώνει να παραφέρεται.Η Ερμιόνη ανησυχεί για τις κακές γλώσσες, ενώ η Μαίρη έχει ταραχτεί πολύ με την απουσία της Ελπίδας. Εν τω μεταξύ, ο Στέλιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον συνεταιρισμό που έχει στήσει με τους φίλους του.

Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 24 | Νέα ζωή
Η Ελπίδα επιστρέφει από την Αγγλία, με άλλη γκαρνταρόμπα και άλλα μυαλά. Η Πελαγία θέλει να ραφτεί για τον γάμο της, ενώ εμφανίζεται κάποιος κύριος με «σοβαράς προθέσεις» για την Ερμιόνη. Ο Στέλιος δυσανασχετεί με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Ελπίδας, αλλά η Μαίρη δεν θέλει να τη ζορίσει, γιατί φοβάται μην ξαναφύγει για το Λονδίνο.Η Μάρθα συναντά κλαμένη τον Αντώνη και τα νέα που του φέρνει δεν αναστατώνουν μόνο εκείνον, αλλά τις οικογένειες και των δύο. Ο Στέλιος αναγκάζεται, πάλι, να ζητήσει μια χάρη από τον Παπαδόπουλο.

Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 25 | Μοντέγοι και Καπουλέτοι
Ένας γοητευτικός πωλητής χρωμοβαφών, ο Αποστόλης, αναστατώνει τις γυναίκες της γειτονιάς. Ο Στέλιος ανησυχεί για το μέλλον της επιχείρησης που έστησε με τους φίλους του, αλλά και για το μέλλον του γενικότερα, καθώς τρέμει μην το μάθει ο Παπαδόπουλος. Ο Δημήτρης έχει μια ιδέα, που ελπίζει να τους βγάλει από το αδιέξοδο. Η Μάρθα νιώθει πως την πιέζει ο Αντώνης και καβγαδίζουν, ενώ η Μαίρη και ο Στέλιος συναντιούνται με τον Μανιά και τη γυναίκα του και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα των παιδιών τους. Ο Άγγελος ανησυχεί πως άφησε έγκυο τη Σοφία.

Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 26 | Όλα του γάμου δύσκολα
Η πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφία έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Η Μαίρη νιώθει περίεργα που θα γίνει τόσο νέα γιαγιά και η Νανά διστάζει να προχωρήσει με τον Αποστόλη. Ο Δημήτρης βάζει μπρος το σχέδιό του και καταφέρνει να ξεφορτωθεί την εταιρεία. Ο Παπαδόπουλος αλλάζει τη στάση του απέναντι στον Στέλιο εν όψει του γάμου του Αντώνη με τη Μάρθα, όμως η κυβέρνηση των συνταγματαρχών επεμβαίνει βίαια, αλλάζοντας για πάντα την τροπή της σχέσης των δύο παιδιών.

Τα καλύτερά μας χρόνια επεισόδια