Τα καλύτερά μας χρόνια, 44-45: η Μαίρη μαθαίνει κάτι που αλλάζει δραστικά τη ζωή όλων

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Μαίρη μιλάει με ενθουσιασμό για τη γνωριμία της με τον Λουίτζι, έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο που τη βοήθησε στο Παρίσι…

«Τα καλύτερά μας χρόνια», η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας που αγαπήσαμε, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, αυτή τη φορά για να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80!

Τα καλύτερά μας χρόνια Τρίτη 4/10/22 Πρεμιέρα Επεισόδιο 44-45

Επεισόδιο 44: «Ο φόβος του άλλου»
Η Μαίρη μιλάει με ενθουσιασμό για τη γνωριμία της με τον Λουίτζι, έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο που τη βοήθησε στο Παρίσι. Ο Στέλιος ανησυχεί για αυτήν τη σχέση της συζύγου του πολύ και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Δημήτρη.

Η Δώρα κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Αντώνη για τη Μάρθα. Ο Μίλτος πιέζει με την αγάπη του την Ελπίδα κι εκείνη συναντά τυχαία τη Μαριλένα, η οποία της αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον για το θέατρο. Η Μαίρη ανακοινώνει στον Στέλιο την προσεχή άφιξη του Λουίτζι.

Επεισόδιο 45: «Και να θες να αγιάσεις…»
Το σκάνδαλο του Αγίου Πρεβέζης αναστατώνει τη γειτονιά. Η Μαίρη κάνει όνειρα για ατελιέ στη Μύκονο και ο Στέλιος, για ακόμα μια φορά, νιώθει παραγκωνισμένος. Η Νανά έχει πάρει την απόφαση να μάθει να οδηγεί παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη.

Η Ερμιόνη δίνει τα φυλακτά και τα κοσμήματά της στις κόρες της και τις συμβουλεύει να είναι αγαπημένες. Ο Αντώνης συναντά αναπάντεχα τη Μάρθα και η Δώρα τούς βλέπει μαζί. Η Αργυρίου παίρνει οριστικές αποφάσεις και τις ανακοινώνει στον Στέλιο, ενώ η Μαίρη μαθαίνει κάτι που αλλάζει δραστικά τη ζωή όλων τους.